Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde začít s inline hokejem v 15?

Od: buldozer556* odpovědí: 4 změna:

Čusan, je mi 15 a už asi od 13 sním o tom začít s hokejem nebo inline hokejem, naneštěstí se nenašla příležitost. Chtěl jsem se zeptat jestli je možný sehnat někoho kdo by učil lidi jako jsem já, kdo začínají v 'pozdějším' věku? Základy nějaký mám, hraju docela slušně florbal a hodně hokejovejch hráčů ho doporučuje na zlepšení práce s pukem a na inline bruslích nějakej ten 'crossover' udělám.. Nechci hrát nějakou top class league, ale pro sebe, abych byl spokojenej, že jsem v průměru a něco dokážu :)..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

to chceš hrát hokej sám pro sebe? *smich*

buldozer556*
hodnocení

ehm, jistě,že ne a nechtěl jsem, aby to tak vyznělo.. ale nějaký vtipálek co si rád rýpne se vždycky nejde, co :)?
artik*

to ne ,ale nejlepší je najít klub a tam můžeš trénovat a hrát .

buss
hodnocení

0x

Já myslím od doby, kdy se na nich udržíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]