Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuju poradit. Včera jsme měli ve škole místo pracovních činností tělocvik, protože paní učitelka neměla časy na sprint 60m. Jenže jsem se špatně rozcvičila a pak, když jsem si zkoušela běh na cca 3 metry jen tak pro zábavu, začaly mě tak tupě bolet nohy, jako když jsou namožené, ale já to neřešila. A když pak paní učitelka od cíle vykřikla start, rozběhla jsem hrozně prudce. A tak jsem uběhla asi 3 metry a zase začala ta tupá bolest, ale já to nechtěla vzdát a běžela jsem dál. Asi 10m od startu mě chytla hrozná bolest v obou nohách a tak jsem se zastavila a nadávala, protože mi na tom měření záleželo (ti nejlepší jedou na jarní olympiádu, která je už 13. 4.). Když všichni doběhali, zavolala si mě učitelka a řekla, že ví, že bych ráda jela na ty závody, tak že mi to změří za týden na TV, a ať si na to něco namažu.
Teď to skoro přestalo na pravé noze, ale ta levá při jakémkoli pohybu bolí. A já se bojím, že do příštího týdne to nepřestane. Týká se to (u obou nohou) nad kolenem a nejvíc to cítím uprostřed stehna zezadu i zepředu. Mamka říkala, že to jsou zatuhlé svaly, protože celé stehno mám teď nějaké hrozně tvrdé.
Nevíte, co přesně se mi s nohou stalo? Jak se toho co nejdřív zbavit? Mám to rozcvičit nebo odpočívat?
Předem děkuju a omlouvám se za tak dlouhý text.
Aneta311
doplněno 06.06.12 21:01: Doplňuju, že "už" je to v dobrý Bohužel to nepřestalo ani po několika týdnech, takže jsem zašla k lékaři a byl to natahnutý vaz. Dva týdny jsem necvičila a teď rozcvičuju a sportuju skoro jako předtím
A děkuju za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.