Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám zhubnou zadek

Od: anonymou odpovědí: 7 změna:

hoj mam velkej zadek ja štvě mě to . co mám udělat aby byl menší? :D :/ *zed*sem kluk ..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Vyzkoušej běh.

doplněno 01.05.12 22:01:

Pak ještě brusle jsou dobré.

doplněno 01.05.12 22:15:

Někomu je to prostě dáno, ale možná by pomohly ještě skoky přes švihadlo.

anonymou
hodnocení

běhám furt (hraju fotbAL)

kamarád se ho taky nezbavil. jako dítě byl takový, no řekněme to naplno - tlustý. Potom začal sportovat, zhubl a má sportovní postavu, ale zadek, ten mu zůstal. A to sportuje dost.

otazka zni: je to sadlo, nebo siroka panev? Jestli sadlo, da se vybehat, vydrepovat. Jestli panev, zacni s kulturistikou a domodeluj sirku ostatnich casti tela do estetickeho stavu. Kosti nezmenis. Takze rozsirit ramena, zvetsit ostatni svaly...

doplněno 02.05.12 11:28:

teda, kosti zmenis, ovsem ne kost - panev. Ostatni kosti se daji natahnout cvicenim, vsimni si treba rychlostni plavce. Nebo, vyska se da zmenit natahovanim kosti nohou ve specialni konstrukci, ale panev - nevybrousis. Takze zmohutnet a rozsirit, zvetsit ostatni casti tela.

doplněno 02.05.12 11:31:

zmenit procentualni pomer jednotlivych casti tela.

brusle urcite ne, podivej na krasobruslare, maji zadky jako kone :) . Mozna ani fotbal neni moc vhodny (moc uhlu namahani a mohutneni svalu hyzdovych, hlavne, kdyz ma genetiku v rodine), spis beh vytrvalostni (klasicky vzprimeny).

doplněno 02.05.12 11:36:

beh po rovine!

bezec
hodnocení

0x

Pokud to máš od přírody tak se moc nezmenší... Pomůže vytrvalostní běh (4x týdně volně 10 km a víc),plavání taky neni špatný - při kraulu zesílí komplet vršek, nohy zůstanou štíhlý. Napadá mě triatlon na sportovní úrovni. Fotbal nic moc, tim zadek nezmenšíš (leda bys furt klusal od branky k brance)

artik*
hodnocení

0x

jen jedna partie zhubnout nejde , radím nabrat na vršku , aby se postava vyrovnala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]