Nejste přihlášen/a.
hoj mam velkej zadek ja štvě mě to . co mám udělat aby byl menší? :D :/ sem kluk ..
Ahoj. Vyzkoušej běh.
doplněno 01.05.12 22:01:Pak ještě brusle jsou dobré.
doplněno 01.05.12 22:15:Někomu je to prostě dáno, ale možná by pomohly ještě skoky přes švihadlo.
kamarád se ho taky nezbavil. jako dítě byl takový, no řekněme to naplno - tlustý. Potom začal sportovat, zhubl a má sportovní postavu, ale zadek, ten mu zůstal. A to sportuje dost.
otazka zni: je to sadlo, nebo siroka panev? Jestli sadlo, da se vybehat, vydrepovat. Jestli panev, zacni s kulturistikou a domodeluj sirku ostatnich casti tela do estetickeho stavu. Kosti nezmenis. Takze rozsirit ramena, zvetsit ostatni svaly...
doplněno 02.05.12 11:28:teda, kosti zmenis, ovsem ne kost - panev. Ostatni kosti se daji natahnout cvicenim, vsimni si treba rychlostni plavce. Nebo, vyska se da zmenit natahovanim kosti nohou ve specialni konstrukci, ale panev - nevybrousis. Takze zmohutnet a rozsirit, zvetsit ostatni casti tela.
doplněno 02.05.12 11:31:zmenit procentualni pomer jednotlivych casti tela.
Pokud to máš od přírody tak se moc nezmenší... Pomůže vytrvalostní běh (4x týdně volně 10 km a víc),plavání taky neni špatný - při kraulu zesílí komplet vršek, nohy zůstanou štíhlý. Napadá mě triatlon na sportovní úrovni. Fotbal nic moc, tim zadek nezmenšíš (leda bys furt klusal od branky k brance)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.