Nejste přihlášen/a.
před půl rokem jsem si vykloubil loketní kloub, později jsem do něj dokonce dostal chronický zánět. Kvůli bolestem jsem s rukou několik měsíců nemohl pořádně hýbat. Poslední měsíc se stav zlepšoval, doktor řekl, ať ruku postupně zatěžuju. Jenže ruka je po několikaměsíční dovolené pořádně unavená, stačí několik minut psaní a dostaví se křeče od lokte až po pažní triceps. Vzhledem k tomu, že mě bolí právě svaly, domnívám se, že nějaký opatrný trénink by mohl pomoci.
Rehabilitace jsem nedostal. Proto bych se rád zeptal, jestli někdo nemá s podobným úrazem zkušenosti, za nějaký ten tip bych byl moc vděčný
Mě rehabilitační sestra doporučila ten míček a budete se divit i kyblík s fazolema a u televize,v sedě,do něj ponořit ruku a mačkat...A při tom pootáčet rukou pomalu tam a zpět...
Všude sebou nosit v kapse kroužek, procvičovat ruku, kde se dá.
doplněno 26.04.12 00:38:tady je. hsport.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.