Nejste přihlášen/a.
ahojte, rád bych si koupil kolo teď, kdy očekávám snížené ceny, ale jak už to tak bývá, nevím jaké. nemám nikoho z okolí, kdo by mi mohl při výběru poradit, ale všiml jsem si, že jste již zde dokázali právě takovým lidem pomoci.
kola mého zájmu jsou krosová a finanční limit kolem 9 tisíc, což by mohlo odpovídat mým rekreačním jízdám.
bydlím v relativně malém městě, kde mají obchody Author a Olpran, pak je tu ještě možnost koupě v Mountfieldu (madison,heavy tools). koupi v internetovém obchodě zamítám, protože si myslím, že by bylo přece jen lepší vidět kolo naživo a taky mám zkušenosti, že jsou dražší o 1-2 tisíce než v kamenném obchodě.
taky by mě pokud možno zajímal váš názor na toto kolo: www.olpran.cz/pro/... které tu u nás slevnily na 7500 kč, cena pěkná, tak jestli mám podlehnout, nebo se kolům od Olpranu vyhýbat?
vítám jakýkoli názor a všem přeji mnoho radosti z jízdy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.