Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paintball v Ořechově

Od: dejvik* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, nebyl jste někdo na paintballu v Ořechově, u Brna? Jaký to tam je a jak to tam chodí? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebyl jsem tam osobně ,ale z námý co tam měl team bulding velmi chválil jak vybavení režiji útoků a vedení strategije boje tamními veliteli a v nemalé míře ho překvapilo mezi nimi jezdící BVP s dalšíma lidma co tam byli na prohlídce i ti měli chrániče obličeje a mohli je ostřelovat*jasne*

dejvik*
hodnocení

To nevadí, zní to jako parádní zážitek. A nevíte kolik jich tak bylo? Nás by totiž bylo minimálně 15. díky

domca*
hodnocení

Já tam byla osobně s kolegy z práce. Byl to fajn zážitek, ale já jako ženská si to asi neužiju jako vy chlapi, hlavně ty modřiny pak. *palec* 15 se Vás tam určitě vejde, možná je to i málo. Tak se koukněte na jejich stránky paitball-brno.cz, tam by tyhle organizační věci měly být... ;)

dejvik*
hodnocení

No my jsme samí muži, takže v tom problém nevidím. Díky za radu, pozjišťuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]