Nejste přihlášen/a.
Zdravim lidi , potřeboval bych od vás poradit mam takový problém je mi 16 let měřim nějak 180cm a vážim nějak 95kg , ano vim můžu si za to sám , že sem furt seděl u PC , jedl vše co sem viděl, nedělal žádnej sport no prostě hrůza a teď toho lituji, jelikož mam jet nějak za 2 měsíce s jednou \kamarádkou\ a s jejíma rodičema k moři tak bych prostě potřeboval co nejrychlejš a nejvíc zhubnout, jelikož na tu dotyčnou chci udělat nějakej ten dojem jelikož chci být něco víc jak kamarád, a nedokážu si představit to že když například pudem spolu do moře a já před ní vyvalim ty moje \špeky\ no hrozná představa...
Tak se tedy chci zeptat někoho zkušenějšího jak za 2 měsíce zhubnout co nejvíc KG?(Už sem 2x byl v jednich lázních na hubnutí a za nějak měsíc sem tam zhubl 10kg a když si to tak vemu tak to bylo beztak takové volnější takže věřim tomu že za ty 2 měsíce se dá zhubnout i klidně 20kg , ale radši bych chtěl slyšel nějaké vaše názory, abych pak něčeho nelitoval...)
Sem ochotný podstoupit většinu věcí která by mi opravdu mohla pomoc...
Prostě jestli by mi tu třeba mohl někdo vypsat nějakej ten seznam co za celej den mam dělat, kolikrát jíst , co jíst apod...
Byl bych vám opravdu moc vděčnej...
Když chci tak opravdu vůly mam zvlášt když teď mam důvod proč hubnout že...
Takže za každé rady budu opravdu velmi rád.
Tomáši, je dobré, že jsi se rozhodl trošku shodit, že máš motivaci. Ale buď s tím hubnutím opatrný, chce to většinou méně žrát a hodně se pohybovat. Doufám, že ostatní rádcové nebudou doporučovat drastické diety, které by pro Tvoje mladé tělo nebyly zdravé.
Pokud to je "trošku lepší" kamarádka, tak před ní nedělej plejboje ani hérečku a řekni jí to na férovku. A jestli je to dobrá holka, určitě Tě nezahodí a naopak Ti s hubnutím pomůže! A možná i s dalšími záležitostmi vašeho vztahu...
Vstát o hodinu dřív, zaběhnout si tři čtyři kilometříky po sídlišti, zatepla ještě dávku kliků, lehsedů a nějakejch blbin s činkama, to abyste mezitím zapomněl, že vás vlastně bolej nohy a po sprše moh jít do školy pěšky Ze školy taky, doma čapnout psa, kolo, míč, pálku nebo plavky a strávit půl odpoledne po venku, navečer znova nějaký posilování, aerobik nebo jogu a to by bylo, aby nebylo.
zdravim v první řadě opravdu žádné hrozné diety to jak vypadáte tak vypadáte protože se za A nehýbete a za B jíte nekvalitní potravyny takže především si na netu najít něco o tom co jíst když chcete hubnout. a jinak si něco najdi na netu o metodě crosfit začínam stim a docela to funguje ale neni to uplně na hubnutí spíš na fyzičku
Jak to dělám já .) snížila jsem příjem kalorií .) tzn. snídaně normál .)tmavá houska a cokoliv na ní .)pokud mám během dopoledne hlad,kousek něčeho malého,co má minimum kalorií)oběd pokud možno dietní .) máme tu závodku )tak to asi moc dia nebude .)ale jím pomalu a pokud už nemám hlad,tak nedojídám.)máme tu zeleninové saláty,ty můžu a díky polévce,mi salát zbyde k večeři .)odpoledne pokud mám hlad,tak zase něco malého .) a pokud už to nějaké vyšší kalorie má,tak si to nedám celé .) třeba smaženka - té si dám 1/3 )a k večeři dvě jablka nakrájené na drobno a jeden hodně nízkotučný bílý jogurt))nesním to celé,a tak mi zbyde něco málo na svačinu kolem 21:00 hodky.))u všech jídel,si hlídám kalorie )na netu v kalorických tabulkách je skoro všechno jídlo .))můžu okurku a jogurt.)tuňáka ve vlastní )kuřecí šunku atd.,k tomu 2x do týdne doma cvičím))rozhodně se nestrhnu ) ale snažím se hýbat .)) nesmím mít hlad .))a jít hladová nakupovat))pokud už si chci dát něco sladkého,tak jen velmi malé množství ))tak ať se daří .))sépi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.