Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První zápas - bojím se

Od: leonekjj odpovědí: 2 změna:

Ahoj je mi 15 a začal jsem hrát fotbal a v neděli bych měl hrát svůj první zápas a problém je v tom ,že se toho strašně bojím jen co na to myslím už ve mě tluče srdce a mám hodně adrenalinu ..mám z toho velkej strach bojím se že něco pokazím nebo něco ...poradte mi prosím jak se toho mám přestat bát! A jaky byl váš první zápas? Mám z toho velkou hrůzu i když se na to velimi těším a chci si jít zahrát ale moc se bojím!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hele, jsou horší věci na světě. Rakovina, úmrtí dítěte, hlad, vyhoření... to je pak problém. Zahrát si fotbálek je pro radost. Pokud tě to netěší, tak to nedělej. Ale poprvé tam určitě běž a představ si, že jsi známý fotbalista a všichni ostatní z tebe mají respekt. To pomůže.

josef123

Fotbal je jen hra a musíš na to brát ohled . Určitě se toho neboj a kdyby ten stres nepřešel tak uvidíš , jak vběhneš na trávník , tak po 5 minutách to z tebe opadne a budeš hrát jako zkušený fotbalista. A i kdyby si přece jen nákou malou chybu udělal , tak ti to nikdo vyčítat nebude . Přece eště nehraješ za národák =) A pokud na to nechceš myslet jdi něco dělat , tam tě myšlenky přejdou ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]