Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehořlavá, levná a dostupná látka - žonglér

Od: vyti odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat , jestli někdo nevíte o látce (tkanina nebo něco co by se nasáklo technickým benzinem) ale nebude hořet . Potřebuji to na omotání flowersticku (žonglérská záležitost) , ale nechce se mi kupovat drahý kevlar . Slyšel jsem že to jde z rifloviny ale ještě jsem to nezkoušel . Poradí někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Skelnou tkaninu koupíš poměrně levně - a benzin ji určitě nezapálí...

medwed*

To me taky napadlo ale ta skelna tkanina nebude drzet nasakla nebo namotat nejakou vatu a na to tu tkaninu nebo azbestovy rukavice co prodavaji pro svarece nebo pro praci s vysokyma teplotama to by mozna slo...

mowla*

Dost jemná skelná tkanina (lépe asi rohož) nasáklá vydrží... Vatu pod ni - jo... Azbest se už snad ani koupit nedá - navíc je nebezpečný...

vyti
07.04.12 18:31
hodnocení

Díky moc

figurek*
hodnocení

0x

právě nedávno jsem kupoval nehořlavou plachtu na motorku. Zkuste se mrknout sem.

e-plachty.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]