Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Namožení ramen, kdy poleví?

Od: edems23 odpovědí: 9 změna:

zdravím, má tu někdo zkušenost s tím jak dlouho bolí namožená ramena?... Zítra mám zápas a chci se aspoň normálně hnout.. Předem děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Klidně i týden... pokud to dnes a zítra před zápasem kvalitně rozcvičíte, řekla bych, že se i hnete. Mělo by to povolit, aspoň trochu. Horší to bude po tom zápase...

edems23
hodnocení

Děkuji ;) Dnes jsem zkoušel hrát (chytat) na hřišti a docela to šlo.. Mně většinou namoženiny bolely poměrně krátce.. Doufám že to tak bude i zítra.

hop®
hodnocení

0x

Namoženiny bolí hodně druhý den. Třetí den je to nejhorší, pak už to většinou je jen lepší. Jen moje osobní zkušenost...

edems23
hodnocení

Naprosto skvělý.. Dnes je druhý den.. Zítra v den zápasu třetí.. super.. :D

hop®

V kolik máš zápas? Musíš začít trpět a rozhejbávat hned od časného rána, ono to postupně povolí a přesune se to na další třetí den...;)

edems23
hodnocení

od 17:00, jak vstanu tak se pokusím to nějak rozhejbat.

hop®

Jóó, v pět odpolko, to klapne, většinou i ten třetí den jsem schopnej už při obědě zvednout půllitr... :)

hodnocení

0x

Zdravím. Francovku a chce to pořádně rozmasírovat. Mělo by to trochu povolit.

cobrak*
hodnocení

0x
Ahoj. Pomůže Ti na to střídání teplé a studené vody,tím ie odplaví kyselina mléčná a potom to bude v pořádku. Samozřejmě strečink dodržute!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]