Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovna bez vytápění - posilování v mrazu

Od: hohos* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, mám v plánu zařídit si malou posilovnu. Buhužel, jediná možnost, kde mám trochu místa je stodola, kde se nikterak netopí.. Teď z jara to bude ok, ale co v zimě? Můžu posilovat v mrazu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x

Po prvni serii si nejake zimy ani nevsimnes, jak budes rozpumpovany. *smich*

Blbe je to pro uvodni protazeni a prokrveni pred cvicenim. Asi se na to budes muset nabalit, aby jsi se nezranil.

Pro inspiraci doporucuji Rockyho trenink z pripravy na zapas s Dragem (Rocky III.) *smich*

ukulele*
hodnocení

0x

ano, lze posilovat i za mrazu, ty poctivý kulturisti, spíše vyznavači kultu svalnatého těla, posilovali venku za každého počasí, záleží ovšem,jak jsi zdravý, jak jsi otužilý a náchylný k nemocem, ne každý to dokáže

hodnocení

0x

podle toho kolik tam mate v mrazu , jestli to jde aspon udrzet nad 0 tak by nemel byt problem

hohos*
hodnocení

Díky všem za odpovědi..Vyzkouším a uvidím, chtěl jsem hlavně vědět, jestli to není úplná blbost...Jestli přežiju příští zimu, tak dám vědět *palec*

luke237
Hlavne nemit dlouhe prestavky mezi seriema, aby jsi nevychladl ("nezaschl na tobe pot"). To by bylo idealni na nastydnuti. Jak se rika: "Get in, get it done, get out". *smich*

otuzilec
hodnocení

0x

Není to problém, jen musíš dávat pozor aby cvičil zahřátý (10 minut rotoped, běh okolo atd.). Pokud budeš studený, tak je to ideální cesta něco si urvat, hlavně úpony, vazy atd.- ty se na rozdíl od svalů moc nezahřejou.. Za studena zabrat a "rup" je klasický úraz s dlouhou dobou léčení..

stirecek*
hodnocení

0x
No nevím, asi nikdo z vás v mrazu necvičil a nepoškodil si kloub nebo sval samotný. Proč kulturisti cvičí i v létě v teplé mikině...?
luke237

Vzdyt mu prece nikdo neradi, aby cvicil ve snehu jen v natelniku *sok* Psali jsme, ze ma byt nabaleny a zahraty. Jestli je zahraty proto, ze je v mistnosti teplo nebo proto, ze je nabaleny ve svetru, prece nehraje roli.

stirecek*
Cvičil jsi někdy ve vaťáku? ;)
luke237
Ve vataku ne, ale nabaleny jako pumpa ano *smich* Zakladem je hodne vrstev: tricko s kratkyym rukavem, tricko s dlouhym rukavem, svetr, teplakovou bundu s kapucou. Podle urovne zahrani a okolni zimy pak muzes odstranit prislusny pocet vrstev.

marcelas*
hodnocení

0x

Teda já bych radši v mrazu necvičila...ale když to tady všichni tak píšou :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]