Nejste přihlášen/a.
Dobry den vsem,
Chtela bych poprosit o pomoc pri vyberu crossoveho trenazeru.Nevim na koho se obratit(zadneho trenera,ktery by mi pomohl s vyberem neznam),tak to zkousim zde.Pristroj bych si chtela poridit domu,takze na bezne domaci cviceni a klasika na -boky,stehna,zadek,paze.
Dekuji vsem,kdo mi pomuzou s vyberem.
Eva
Dobry den, napiste sem maximalni cenu, kterou jste ochotna utratit, jak casto ho planujete vyuzivat a v jakem prostredi (hlucnost). Mate uz cross nekde vyzkouseny ze vite, ze Vam opravdu vyhovuje a bavi Vas?
Dobry den,
cenu jsem neresila,chtela bych samozrejme,aby byl dobry a vydrzel.Predstavuji si,ze bych ho pouzivala nekolikrat tydne.Co se tyka prostredi,hlucnost je zde temer nulova,bydlime v klidne oblasti.Jinak vyzkouseny ho nemam,takze opravdu nemohu rict,zda mi vyhovuje(ja jsem jen koukala,ze v tom poradu Jste to co jite ho pouzivaji).Ja mam zkusenosti s rotopedem a cvicila jsem aerobic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.