Nejste přihlášen/a.
Rozhodnul jsem se zde napsat, protože jsem ve stejné situaci jako Matheus. Mám patnáct let, bydlím v Opavě a hokej mě ohromil natolik, že ho chci opravdu dělat. O hokej jsem se zajímal již dříve, ale mnohem víc mě ohromil od doby kdy k nám do školy přišel pan Alois Hadamczik. Od té doby mě zaujal hokej mnohem více než kdykoli předtím. Zjistil jsem, že to je přesně to, co do života potřebuju. Jenže se obávám, že jsem si to uvědomil trochu pozdě. Opravdu toho moc lituju, že jsem si to neuvědomil dříve a kdybych mohl vrátit čas zpět, stoprocentně bych to udělal. Hokeji se chci opravdu věnovat, bohužel nevím, jestli to vůbec ještě jde, i když z předešlích komentářů vidím, že nějaké šance jsou. Pro hokej bych udělal opravdu všechno. Nicméně umím vážně dobře bruslit, ale vůbec nevím jak mám s hokejem začít. Prosím, poraďte mi. Vím, že je to tady už napsané hodněkrát, ale prosím pište mi. Moc si toho vážím. Vede ještě cesta k proffesionálnímu hokeji? Věřím že ano. Děkuji opravdu za každé odpovědi, které mi můžete poslat přímo tady nebo na můj e-mail, jak už ty Matheusi nebo kdokoli jiný. Můj e-mail tedy je: rosmm@seznam.cz
Děkuji opravdu všem, moc si toho vážím.
Rosmmi
"umím vážně dobře bruslit" Až tohle o tobě řekne hokejový trenér, tak to možná může být začátek něčeho. Porozhlédni se po klubech v okolí a určitě tam najdeš nějaké družstvo žáků nebo dorostu. A pak ukecej trenéra, aby se na to tvoje bruslení podíval.
Děkuju za odpověď. Ale chci se zeptat jaké kluby myslíš. Protože bydlím v Opavě. Tak to mám zajít do HC Slezan Opava nebo někde jinde? Jaké kluby myslíš? Díky moc.
Proč se ptáš? Pokud to myslíš vážně, tak pro to uděláš vše. najít si klub, nebo i založit a jít tvrdě do toho. Začínat v 15, no budiž. Kdo chce, dosáhne...
Díky za skvělou odpověď. Jenom by jsem se chtěl na něco zeptat. Čím větší město, tak tím větší šance opravdu toho dosáhnout a prosadit se? Děkuju moc.
jo, je to tak. zkus se zeptat třeba tady. máš to sice trochu z ruky, ale je to docela velké město a tam to určitě půjde samo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.