Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych takovou otázku - sice už to není úplně aktuální (stalo se to před několika lety), ale stejně by mě to zajímalo.
V jedné hodině tělocviku na SŠ jsme hráli takovou soutěž, při které se muselo utíkat, udělat kotrmelec, rychle se zvedout a opět utíkat. Když jsem se zvedala po dokončení kotrmelce, zjistila jsem, že téměř nevládnu nohama - sice jsem se jakž takž zvedla a pomalu šla, ale nohy se mi strašně motaly, a necítila sem je; hrozně jsem se klátila na všechny strany. Nic mě nebolelo, ale byl to hodně divný pocit. Podotýkám, že odmalička doma dělám různé gymnastické cviky - stojky, hvězdy atd., kotrmelce jsou, samozřejmě, rnkačka. Nic podobného se mi nikdy nestalo.
Zvláštní bylo, že učiteli to přišlo hrozně zábavné; myslel si, že jsem nějaká divná - ačkoli byl sám dlouholetý sportovec, nepoznal, že něco není v pořádku.
Nevíte někdo, co by to mohlo přesně být? (kdybych se s tím znovu setkala).
(V dětství jsem měla dost těžký otřes mozku po pádu z 6 m, ale zatím jsem si žádných následků nevšimla).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.