Nejste přihlášen/a.
Zdraví, je mi to cise dost trapné ale opravdu nevím co s tím. Je mi 18 a postavu mám přesně po babičce- nahoře jakž takž hubený ale kolem pasu pneumatika a strašně velké boky se stehnama. S kamarádem posilujeme, jím sotva polovinu toho co on, on vypadá luxusně a ze mě to ne a ne spadnout. Když zatnu břicho pod tukovou vrstvou cítím svaly, totéž i na nohách. Mám problémy hlavně s oblečením, na břicho paráda ale vždy ty boky, vypadám jako nějaká ženská v přechodu, poradíte mi co s tím?
S typem postavy asi moc nenadelate. je blbost moc nejist, preste si neco o zdrave zivotozprave, nebo se podivejte na jste to, co jite v televizi. Jezte mensi porce rozdele do min. 6 porci. nejsepsi by bylo, kdyby jste si zasla za vyzivovym poradcem, i ty mene schopni by Vam meli dat vyzivovy plan na miru, tj. zohlednit Vase zamestnani, cas, kdy vztahate, jdete spat, kolik kalorii potrebujete. Dale Vam stanovi, jaka je optimalni tepova frekvence pro hubnuti, kterou by jste mela dodrzovat pri aerobnich cvicenich. V posilce, kde posilujete svaly s velkou vahou, ale nizkym opakovanim "speky" neshodite, jen posilite svaly. Potrebujete behat, jezdit na kole, plavat a podobne aktivity, ale vse pri dobre tepove frekvenci. nejednodussi, je sportovat tak, aby jste pri tom mola jeste mluvit. Dale doba cviceni by se mela postupne dostat na min. 45 min soyvysle aktivity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.