Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu jsem postižená nemužu chodit jsem ležak,ale poradím trochu chodit jen s doprovodem na wc atd. Koupila jsem si gymnasticku gumu na cvičeni existuju naké cviky s gymnastickou gumu co bych mohla ležet a cvičit? Stat samá neporadím bohužel neudržím rovnovahu,děkuju za odpověd.
Zdravím a přeji hodně zdaru při cvičení. Já začínala s gumou cvičit na posteli tak, že jsem ji podvlíkla pod chodidlem a prostě nohy jednu po druhé nebo obě zároveň zvedala-v podstatě jsem je táhla rukama. Pokud si sednete, zkuste sedět na posteli -lepší je ta nemocniční vysoká s nohama spuštěnýma dolů, opět gumu pod chodidla a zvedat nohy aby tvořily s tělem L (snad mi rozumíte) Posilujte i ruce, je to důležité jak pro berle nebo chodítko tak i pro mechanický vozík, nemusíte kupovat zrovna činky, staší PETKA s vodou nebo pískem. Důležité je, že máte chuť něco dělat, nevím co máte postižené ale pokud svaly tak je tělo schopné nahradit jeden druhým, chůze sice není efektní ale je to lepší než mít z ležení proleženiny.
Pro Vlaďku.
Vyzkoušela jsem si na Google napsat cvičení s gumou, Entr a dala obrázek. Je tam jeden obrázek cvičení s gumou vedle druhého, nemusíte nic kupovat, stačí se jen dívat a zkoušet, co pro vás bude nejlepší. Viky
Cvičení s gumou, podívejte se na odkazy, je tam i krátké video, jak se dá cvičit.
doplněno 08.03.12 13:31:Další odkaz i s obrázkem.
doplněno 08.03.12 13:53:Vlaďko, podívejte se prosím, první na ten poslední odkaz, kde jsou obrázky na Google, ten je nejlepší.
Takové cvičení s gumou, se dá dělat i v leže. Nebo si gumu upevnít někde na dveře, nebo čelo postele a můžete si protahovat, ruce, záda z jedné strany na druhou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.