Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

30 kliků denně, je to k něčemu?

Od: plechacek* odpovědí: 14 změna:

Zdravím, asi před 14 dny sem si dal cíl udělat každý den alespoň 30 kliků. Zajímalo by mě, jestli to k něčemu je, nebo je to tak malé číslo, že se na to můžu klidně vykašlat. Díky za názory:) P

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Urcite ano, rozdelte si kliky do serii treba po 20 apostupne navysujte jejich pocet. Jestli chcete zvetsit obem, tak by jsem to neprehanel s pocty serii, ale spis si pridal napr. tim, ze si date nohy na zidli, nebo jine vyssi misto. Master level, kliky na jedne ruce :)

petr123*
hodnocení

1x

Nezhubneš ani se z tebe nestane Rambo, ale svalstvo se lehce posílí, plíce se protáhnou (pokud po cvičení nenásleduje cigárko *hi*). Takže držím palce, mě podobné "závazky" nikdy nevydržely déle než měsíc *zed*

1jara*
hodnocení

1x

Chce to opravdu dávku zvyšovat a třeba postupně dvakrát deně. Přidat i lehsedy, ať se břicho trochu zpevní.

jareek*
hodnocení

1x

Zapoměli jste všichni, že se k tomu mohou v noci přidat příjemnější cviky, které vydají za 100 kliků, které si můžeš odečíst

:-P

stirecek*

Uzel říkal, prý je to stejné jako když vylezeš do druhého patra :)

ahasver4*
hodnocení

0x

Posílí to Vaše svaly a budete mít dobrý pocit,že jste pro sebe něco udělal.A to není málo...:)

martinaa*
hodnocení

0x

Každý pohyb je k něčemu:) Za vrcholu své sportovní kariéry:D jsem dělala třikrát denně sto kliků, sto lehsedů a sto sklapovaček:)

Lepší než samotné číslo 30 by bylo dobré číslo 30 ve třech opakováních:)

petr123*

Fuj, až mě z toho rozbolelo celé tělo *smich*

martinaa*

Mě už teď taky:D

stirecek*

Já dělával 300 ve třech opakováních ráno odpoledne a večer, tedy skoro 3tisíce denně a cítil jsem se skvěle. Dnes ale po pětadvacetiletech neudělám ani jeden.*plac*

martinaa*

Fuuuuuu z toho je mi normálně zle:D

krkovicka*
hodnocení

0x
Proč by nebylo? Postupně dávku kliků zvyšujte.Ucítíte ten rozdíl.

kimis2
hodnocení

0x

Pokud je neděláš tempem 2 za hodinu, ale v kuse, tak to to k něčemu určitě je ;) Pravidelné cvičení je vždycky fajn, posílíš ruce a břišní svalstvo. Když už cvičíš, není od věci i vhodná strava, třeba proteinový steak, stop alkoholu, papat ryby... Prostě jen pokračuj :)

figurek*
hodnocení

0x

samozřejmě že je to k něčemu. I hodně málo je o hodně víc, než nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]