Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běžecký pás

Od: savana001* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ráda bych si koupila pro domácí využití běžecký trenažér. Nejsem nadšená z fitness center a běhám si jen tak po venku, ale teď je ošklivo a mě ten běh chybí, proto bych si ráda pořídila ten trenažér. nabídka je pestrá, já bych se s ním ráda vešla do 10 tisíc kč. nevím, jestli si mám vybrat motorový nebo bezmotorový a vůbec nevím jakou značku, aby to nakonec nebyl nějaký rozvrzaný krám nebo něco nestabilního. Děkuji za rady a tipy. Alena

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Konkrétní výrobek vám bohužel neporadím, bezmotorový jsem ani nezkoušela z důvodů hluboké nedůvěry ve funkčnost, ale koupila jsem si jetý a slouží mému poklusávání k naprosté spokojenosti. Dovolte ale zásadní postřeh: běhat večer vám přátele mezi podsedy neudělá, i když trochu pomohou tlusté podložky pod pračku, vkusně podstrčené na patřičná místa (a ještě to ochrání podlahu). V domácím prostředí je to poměrně hlučná věc, na decibely bych při výběru rozhodně přihlížela, a to dusání se špatně tlumí. Určitě to není večer při televizi si zaběhat (protože tu televizi prakticky neuslyšíte :o)). Jinak ale úžasná věc. :o)

jardalive5*

souhlas...sousedka měla trenažér za 30 tisíc a bylo to hlučný i ob dvě patra...naštěstí se odstěhovala...trenažer do 10 ti tisíc do bytovky je pohroma :))

matros
hodnocení

0x

Není lepší nějaký eliptický trenažér? My ho máme doma a běháme celá rodina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]