Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běh - bolest pod žebry

Od: evapag* odpovědí: 3 změna:
V poslední době chodím občas běhat a vždy po doběhnutí mě bolí jako by pod žebry tak 2-3 cm nahoru a jako by do středu břicha. Bolí to spíše pohmatem, při zmáčknutí, je to jako by okraj žeber. vždy tak po 2 dnech to zmizí. Při běhu to nebolí až po něm. Nevíte, o co jde? Třeba špatně prokrvená bránice? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eleanor*
hodnocení

4x
Ahoj,hele nevim jestli je to přesně to,co se stává mě při běhu,ale mě píchá pod žebry,když špatně dýchám.U běhu je nejdůležitější pravidelně dýchat.Nejlépe nosem nadechnout a pusou nahlas vydechnout.Může to být vzduch pod žebry,ale také něco jiného.Jestli tě to trápí při každém běhu,zkus se zeptat nějakého lékaře.;)
martina30*

Je to určitě dýcháním.Zkus než začneš běhat rychlou chůzi a při ní dýchat i při rychlé chůzi hubneš.Udělej si tes.Trasu,kterou běháš si projdi rychlím krokem a uvidíš na konci zda tě bude někde píchat.Další běhání už běž,ale pomalu a zaměř se na dýchání.Jak se naučíš dýchat bude se ti běhat lépe.Jednoduchý cvik na dýchání kdekoliv třeba budeš stát na zastávce zaměř se na břicho a dýchej.Uvidíš ,že to bude lepší a s během to ze začátku nepřeháněj.*slunce*

hodnocení

3x
A nebude se lepší zeptat přímo nějakého lékaře? *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]