Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naražená kostrč

Od: auu odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
je mi 13 let a narazila jsem si včera na běžkách při pádu kostrč. Když jsem vstala, hrozně to bolelo. Mohla jsem chodit, při sezení to nebolelo, ale nemůžu se ohnout ani si třeba dřepnout či kleknout a nemohla jsem ani neležet na zádech. Dneska už to bolí míň, ale pořád mě to bolí při vstávání nebo sedání si na židli a dpřenout si nemůžu - ohnout ani náhodou, to mě začne moc bolet :(. Co mám dělat? :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Běžte k lékaři.A něco podobného se tu už probíralo asi ve třech vláknech.Počtěte si...

des*

#naražená+kostrč ulekare.cz/...

sargo*
hodnocení

0x

Naražená kostrč bolí docela dlouho. Jestli máte nejistotu, že by tam mohlo být něco zlomeného, běžte k lékaři. Ostatně možná budete potřebovat omluvenku na tělocvik, takže budete muset jít stejně. Jinak nechat co možná v klidu, vyzkoušet, jestli tomu dělá dobře zpevnění - asi doma nebudete mít pás na záda, tak třeba širokou šálou, v případě nutnosti brufen, a holt vydržet. Až to půjde, velmi jemně rozcvičovat, aby se tam nic neskříplo - ty svaly okolo zatím dost ztuhnou, částečně nečinností, částečně bolestí. Teď to asi nevytrhnete ničím, to se musí prostě přečkat, ale velmi doporučuju nepodcenit následou rehabilitaci. Hodně zdaru! Zima bude ještě dlouho, třeba ještě sníh stihnete. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma naražená kostrč

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]