Nejste přihlášen/a.
Ahojte, potřebovala bych poradit. Cvičím už víc jak měsíc na břicho skoro každý den a místo, abych měla břicho ploché, tak ho mám vypouklé. Vypadá to hůř než před cvičením. Při cvičení si dávám pozor, abych měla záda celá na zemi a břicho zpevním a "tlačím" proti podložce. Procvičuju přímé, šikmé a spodní svaly.
Co dělám špatně? Je nutné třeba cvičit i pravidelně zádové svaly?
a proč to břicho cvičíte každý den? to ho chcete mít větší? I břicho je sval ,který se zvětšuje , upravte stravu ,přidejte pohyb , břicho cvičte tak 2-3x týdně . Vy cvičíte jen břicho ,nebo celé tělo , že se ptáte jestli je nutné cvičit i zádové svaly?
:D , takle do extrému jako v té reklamě to nikdy nedojde , cvičím už řadu let ,jen vršek ( nohy nemohu ) a zas tak hrozné to není , ale máte pradu ,že se musí cvičit pro rovnováhu celé tělo
cvičím každý den, abych ho měla ploché... jinak samozřejmě procvičuju i jiné partie.. obden zadek, nohy, ruce, ale záda flákám...
tak ještě tu stravu . A jinak číšník má samozřejmě pohyb ale zase ta strava není 5-7x za den .
vy mě nechápete, jím pořád stejně, jen jsem začala cvičit a moje břicho vypadá hůř než před cvičením... nejsem tlustá, jen se potřebuji zpevnit...
vy nechápete , jestli jíte špatně málo a máte více pohybu , tělo si to ukládá do tuků . Napiště sem jak se stravujete .
ale mě se neukládájí tuky, já ho mám vypouklé!
jím dost - 6x denně, jídelníček nemá cenu psát, když se mi tuky netvoří...
jak víte , že se netvoří tuky na vnitřních orgánech ( jste byla na měření? Jídelníček je to první na ploché břicho a cviky vám jen udělal ( pekáč buchet na břiše ) a celkově se spevníte . Zajděte do fitka a nechte si zkontrolovat techniku cviků . 90% lidí to dělá špatně
pochybuju ,že je na břiše poznat měsíční cvičení :D za tu dobu co sem píšete ,jste už mohla jídelák napsat a né furt komentovat jak to všechno děláte dobře . Za měsíc jsem schopnej přibrat i 9 kg ( sval ,tuky ) a to nehladovým :D
Dobry den, brisni svaly jsou tri, prime, sikme a vnitrni. Vy svicite sikme a prime svaly, takze nemate svalove partie vyvazene. Musite zacit cvicit i svaly vnitrni, ktere Vam prave drzi vnitrni organy, aby se nevyvalili ven. Kdyz mate vetsi svaly prime, tak naopak muzete mit prisko vyce vypoukle z duvodu, ze tezsi svaly vnitrni proste nemaji sanci unest. Zuste nasledujici cviceni:
Narovnejte záda a zhluboka se nadechněte. Poté vydechujte a současně s tím vtahujte břicho dovnitř.Jakmile už nebudete moci nic vydechnout,nechte několik vteřin břicho úplně stažené dovnitř. Toto zopakujte alespoň pětkrát a pak si dejte pauzu. V průběhu dne zopakujte těchto pět hlubokých výdechů ještě několikrát a snažte se jejich počet postupně navyšovat.
Náročnější varianta tohoto cviku je v poloze na všech čtyřech, protože to proti vtahování břicha více působí gravitační síla. Princip je jinak úplně stejný.
Zdoj:
trener-online.cz/...
takže postup - z hluboka se nadechnu OK ,ale jak vydechovat a zatahovat břicho a pak se znovu nadechnout? Zkouste si to :D . Když se z hluboka nadechuju ,tak mi se mi břicho zatahuje a pak už při vydechnutí není jak a kam zatahovat
Pri dychani do branice se Vam bricho nemuze zatahovat, naopak plnite branici vzduchem, tak se roztahuje. Proste vydechnout a zatnout svaly tak tomu rozumim ja. Potom vydrzet bez nadechu co to pujde se zatazenymi svaly
jsem natvrdlá, takže nadechnout - uvolněné břicho, výdech zatáhnout a držet a při nádechu opět břicho povolit? a tak pořád dokola?
Ano, nadechnout pri uvolnenem brichu, pri vydechy bricho zatahnout a drzet i po uplnem vydechnuti 3-4 sec nebo so vydrzite bez dechu (nejspis by to nemelo byt do zmodrani, ale s cim jste jeste schopna plynule dychat bez lapani po dechu), nadechnout zase s uvolnenym brichem a stale dokola.
když se z hluboka nadechuju plněj se plíce a břicho se zatahuje , jak mám pak ještě při vydechování břicho zatahovat? :d to prostě nejde
Není to podobné tomu, když si lehnete na břicho na tvrdou podložku, ruce nahoru pod hlavu, ležet a zvednout břicho bez hýbání čímkoli jiným (páteř, záda), prostě jen břicho odlepit od země? To hlavní zatažení by mělo být v místě asi dva palce pod pupkem, později klidně na výšku krabičky tictac nebo mobilu nebo tak něčeho.. prostě zatáhnout víc než jen od podložky, držet pár minut a normálně dýchat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.