Nejste přihlášen/a.
Zdravím všiml jsem si že kromě mojí zpovědi o hraní hokeje jsem tu našel i jinou zpověd ohledně hraní hokeje jak se ptal 15 letý kluk jestli nemůže začit.No i já jsem se ptal...
Ale tak všude nabíraji 4-7 let .. ale chci se zeptat proč by nemohl se 14 15 16 letý kluk během 4 let vypracovat na hokejistu za předpokladu dobre kondičky a dobré bruslařské techniky.Co vím tak hodně hokejistu kouři a znám i hokejisty a na vytrvalost je podělam. Tak proč by nemohl kluk co hrál florbál (ma zkušenosti s tím kde stát a tak) dobře bruslí hrát hokej?
Nemyslím jen sebe ale i obecně.Co ti treneři ví? By tam mohl přijit 14 letý talent a všem nakonec ukázat ale nemůže protože nedostane šanci
zvláštní. zrovna v 15 spousta kluků, kteří to od 5 let trénují, s hokejem končí... a vy chcete začínat. a teď, ještě ke všemu, končí sezona a další začíná za půl roku! skočte na zimák, zjistěte si, kdy má tréninky základna (přípravka) a domluvte se tam, kdy můžete přijít s bruslemi. do začátku budete potřebovat ještě helmu s košíkem a rukavice. to ostatní vám později v solidním klubu nafasují... třeba to doženete!
Všichni profi sportovci mají odmala zcela jiný trénink než ostatní, co jen rádi bruslí, plavou, lyžují atd. Těžko to vysvětlovat, ale my se učili plavat v 6 letech, záhy jsme přecházeli do posledního družstva a postupně stoupali k tomu prvnímu a nejlepšímu. To trvalo několik let (u mě třeba šest, u Květoše Svobody pět, i Míši Rubáčka tuším taky šest). Oba nás reprezentovali na olympiádě. Myslíš, že kdyby přišel někdo, kdo má talent, ale chodí si občas zaplavat, že je dožene? Kluky, co makali dvakrát třikrát denně několik hodin, před školou, po škole, večer posilovna? Těžko.
Neznám žádný sport, kde by přišel 14letý talent, co má ten sport jen jako koníček, a stal se profíkem... opravdu se nedá dohnat 7 a více let dřiny, profesionálního vedení a výcviku (beru, když někdo hraje fakt dobře). Dítě se učí a "cvičí" zcela jinak, než 14 letý člověk. Nestačí jen "dobře bruslit". Dobře bruslí třetina republiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.