Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vak na snowboard

Od: andrew* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám dotaz mám snowboard a jsem úplný začátečník. Můj snowboard měří 153 cm a potřeboval bych na něj vak.

Jenže nevím podle čeho a jak vybrat (velikost vaku) hledal jsem různě po internetu ale nic jsem nenašel díky za radu :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jumba
hodnocení

0x

www.snowboards.cz tam si určitě vybereš.

andrew*
hodnocení

Já vím kde vybrat ale potřebuju poradit když mám 153 Snowboard tak ty vaky jsou v různých velikostech...(např145,155 a jiné)
tak jakou velikost vaku si mám určit (155 a víc ) nebo jak...

andrew*
hodnocení

Já vím kde vybrat ale potřebuju poradit když mám 153 Snowboard tak ty vaky jsou v různých velikostech...(např145,155 a jiné)

tak jakou velikost vaku si mám určit (155 a víc ) nebo jak... :)

jumba

Když máš 153 tak 155 stačí. Když je tam přes celý vak zip, tak se to tam parádně strčí bez problému, není nutný větší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]