Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hokej neumím, bruslit ano

Od: jaknato* odpovědí: 3 změna:

Zdravím mám 16 let.Umím bruslit na ledě řekl bych že dost dobře ale nemám skoro žádne zkušenosti s hraním hokeje, to že si zahrajeme s kamošema na rybníku neberu jako zkušenost. Umím bruslit o hodně lepe než moji vrstevnici.S hokejem nemám skoro žádne zkušenosti, ale s florbalem ano i vněm jsem byl dobry ale přestal mě bavit. Dame přiklad. Chtěl bych hrát v dospělosit třeba.. ehm takový Bohumín-Bohumín hraje 3.ligu.Žádna sláva proto si myslím že bych tam neměl problém se usadit.Třeba v 1 lize je jasne že bych nemohl hrát ani v druhé. Vím že 20 letý hráč co začal hrat hokej v 4 letech a stejně stary 20 letý hráč co začal hrát hokej v 8 letech jde poznat že ten hraje hokej pozděj,ale prostě hokej mě baví a chtěl bych ho hrát jako koniček ..Vy mi možná řeknete at hraju s kamarady ale kamaradi na mě opravdu nemají jak bruslařsky tak herně.Myslite že bych se tam třeba mohl nějak dostat až budu mít třeba 19 let a hrát za Bohumín 3.ligu normál za muže? A co bych tam měl říct to bych tam měl přijitt jak jako neznáma osoba a "hele nechceš mě zkusit " :D?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaknato*
hodnocení

Omlouvám se ne 3 ligu ale divizi

artik*
hodnocení

0x

zkus zajít na trénink za zatrénovat si s nima :D ono tě to přejde :D

martinaa*
hodnocení

0x

Začít v osmi letech a začít v šestnácti je velký rozsíl. Pokud jste nikdy nehrál (ani pralesní ligu), tak nemáte šanci. Možná bruslíte i hrajete lépe, než vrstevníci, ale to nutně neznamená, že máte na hráče třetí nebo druhé divize. Samozřejmě můžete jít na jejich trénink a promluvit si s trenérem, ale oni se odmalička učí daleko víc než jen dobře bruslit. Učí se techniku, taktiku, týmovou hru aj.

doplněno 12.02.12 18:34:

rozdíl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]