Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boxovací pytel je hodně tvrdý - je to ok?

Od: mikiki3 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám pytel,ten je ale tak tvrdej,že když do něj trochu bouchnu,tak se mě sedře aji kus kůže z ruky :D..Dnes jsem ho dostal od kamaráda,ale výplń je prý originál. Nemůže to být tím,že ho měl v garáži a že tam byla zima,tak ztvrdl?Jinak,jaký hadry se dávají do boxovacích pytlů?Nebyl by s němi problém,zašel bych do sekáču,nakoupil pytel a vycpal jej :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdyz jsem zacal boxovat v mladi, tak ne nechali busit intervalovky do pytle, jen zapomeli rict, ze to nemam delat silou a jde jen o rychlost a vytrvalost. Klouby se mi hojili snad mesic. Kupte si bandaze na ruce, to staci k tomu, aby jste si kloub nesedrel a nestoji moc. jinak na to jsou samozrejme rukavice, ale i do nich ta bandaz patri.

fitham.cz/...

hodnocení

0x

Účel boxovacího pytle je, aby byl tvrdý a těžký. Kdyby byl vycpaný hadrama, lítal by Vám všude možně a efekt žádný.

Zloušel jste použít boxovací rukavice?

mikiki5*
hodnocení

rukavice nezkoušel,ale myslím,že to přes ně nebude tak bolet.četl jsem,že když narvu hadry cca po 10cm velké, do výšky 30cm,a pak do nějakou trubkou slisuji od něj a zase narvu hadry a zase zlisuji atd atd.tak docílím stejného objemu a váhy,než byl původně,ale bude o něco jemnější.Sem se díval do toho pytlu,a jsou tam kolem kůže hadry,a uprostřed je jakejsi vypadá to jak roztavena guma.

mikiki5*
hodnocení

Tady máte odkaz kdyžtak.

forum.ronnie.cz/...

des*

mikiku-mám pocit že chceš radit nám,neznalcům jak boxovat.Zcela určitě vymyslel box.rukavice nějaký vůl a jen proto aby si neodřel ruce.Klidně to ignoruj. piransport.cz/...

mikiki5*
hodnocení

nene,nechci radit,jen jsem poslal odkaz,aby jste mě věřili,že jsme si to nevymyslel :D

Ale opravdu,takovej pytel jsem ještě nikdy neviděl,tak tvrdej :D

ale aspon se mi zpevni kosti :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]