Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Zrovna mi přiletěla maminka s manželem z Británie a napadlo nás, že by bylo krásně zabruslit si na zamrzlé Brněnské přehradě. Bohužel nemáme brusle. Nevíte, zda je třeba přímo u přehrady možnost si brusle půjčit? Nebo alespon někde po Brně?
Za každou radu mockrát děkuji
Zkuste se poptat na Komete (Rondo), tam maji hokejovy klub, i prodejnu vseho s timto sportem spolecneho, mozna je tam i pujcovna. Kdysy jsem tam brusle kupoval a byli tam paradni prodejci, co mi ve vsem poradili, takze pokud tam pujcovna nebude, urcite poradi, kde je. Na prehrade pujcovna urcite neni co vim.
doplněno 08.02.12 08:58:tot sem nasel: olympia-centrum.cz/...
doplněno 08.02.12 09:00:Takze v Ice arene v Olympii, pujcovne 30kc/hod + 1000kc vratna kauce. Zkuste si tam zavolat, jestli Vam to pujci i mimo areal.
Na přehradě a v okolí žádná půjčovna není. Problém je v tom , že půjčovny většinou fungují na stadionech, kde je veřejné bruslení a s bruslemi si nemůžete jen tak odkráčet...
Takže buď si jít zabruslit tam, kde brusle půjčují, nebo se obávám, že není rady.
Je to tak. Buď od známých nebo jedině na těch stadionech. Jinak půjčovny bruslí v Brně moc nefungují, protože v to není příliš důvod.
Jinak seznam půjčoven a kluzišť v Brně zde: modernibrno.cz/...
Na přehradě není půjčovna bruslí, pořádné WC, stánků s občerstvením spousta ale většina za moc nestojí. Upozorňuji, že v přehradě se tvoří bahenní plyny a na spoustě míst jsou po celé ploše velké díry, voda se odpouští a i když je tam led tak když se propadnete nedosáhnete z ledové vody ven na led, na ledu je rozbředlá vrstva sněhu a pokud nepříjdete s hrablem tak si nezabruslíte a jako poslední si dovolím napsat, že je obleva. Tento víkend jsou na přehradě vepřové hody, jděte raděj tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.