Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsk opravit píchlé kolo na výletě

Od: gregor* odpovědí: 3 změna:
poradite mi prosím, zacal jsme jezdit na horském kole a dnes jsme na vyjiždce píchl. tech asi 7 km jsme došel pěšky, ale je mi jasné ,že můžu dostat defekt i dále. co je nejlepsi vozit s sebou? soupravu na opravu duší nebo duši novou? kam s pumpičkou a tím vším.pod sedlo? slyšel jsem že se dělá i snad nejaky sprej ,kterým se dá fouknout do duše a dojet ... a jaký ventilek na duši je nejlepši? mám tam galuskový a chytám z něj pekný nervy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžeš vozit obé, teda jak sadu (je maličká) tak i novou duši. Na pumpičku se dělají držáky k našroubování na pozici lahve. Na sprej se poptej v prodejně. Vem s sebou ještě nějakou malou sadu nářadí. Vše dáš do "kapsičky" na řídítka nebo do rámu, případně pod sedlo.
mil®
Přesně jak píše Spider. Mám ještě samolepící fleky, pumpičku mám malou dvoufunkční, s tou se to ale moc nenafoukne,našroubovaný ůchyty na rámu a v tom je zacvaknutá. Mám autový ventilky a redukci k tý pumpičce. Multifunkční nářadí i s kleštěma. Duši nevozím, je to moc velký a neskladný.
Presne tak, tady je zhruba vse co se ti muze hodit. aukro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]