Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ublíží mi cvičení s činkami?

Od: patas* odpovědí: 5 změna:
Ahoj chci posilovt s činkami ,neřešte jak mám cvičit ,ale ublíží mi cvičení s jednou 4,5 kg když je mi 12? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horis*
hodnocení

2x

Ano ublíží - nepoznáš to třeba ve 12ti ani v 18ti ale jednou se to projeví - začneš špatně cvičit, uděláš špatný návyk + přetěžování šlach. Ve 12ti letech se ještě vyvíjíš, stále ti rostou kosti, svaly i šlachy a nadměrná zátěž tomu všemu může ublížit.

artik*
hodnocení

0x

ublíží ti, když nebudeš vědět jak cvičit . Když budeš cvičit tak jak se má,nic ti neublíží

doplněno 03.03.13 21:34:

poškození kloubů vazů, špatná technika cvičení .

patas*
hodnocení

A jak by mi to ublizilo ...?
adullka*

Mohlo by ti to zastavit růst či jinak poškodit. Zkus lehčí činky, třeba dvoukilové nebo jednokilové ;) Bohatě postačí a když je zvedneš na každou ruku 30krát, vyjde to skoro stejně. =) S takhle těžkými činkami začni tak v 15ti ;)

albatros498022*
hodnocení

0x

při špatném cvičení hrozí natržený sval, poškozené vazy apod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]