Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dávkování Proteinu a gaineru

Od: mohales odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

Mám jednu otázku. Zakoupil jsem protein a sacharidy. Potřebuju poradit od zkušeného kulturisty či vyživového poradce, jak mám kombinovat mezi sebou dávky a v jakyých intervalech. Je mi 18 let a mám 90kg/175cm. Cvičím už delší domu a rozhodl jsem se do toho praštit a začít pořádně makat a možná se i později zůčastnit nějaké soutěže. Na netu jsem prohlédl mnoho témat, fór a článků, ale nenašel jsem jednoznačnou odpověď na něco, co funguje u většiny lidí. Znáte to každý má jiný názor... Stačila by mi rada někoho zkušenějšího a já bych se podle toho zařídil. Jde mi jen o to vědět,kdy Proteiny a ty sacharidy použít pro největší účinek v tréningové a netréningové dny.

Předem Vám děkuji za odpovědi. Díky. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

podle váhy budeš nabušenej svalnatej kluk ,ale podle toho jak se ptáš budeš tlustej začátečník . Jestli máš hodně tuků tak na to zapomeň a nejdřív se zbav tuků .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]