Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Weight Loss - zkušenosti a kde objednat?

Od: karrll odpovědí: 94 změna:

Dobrý den, s tímto produktem jsem se seznámil před měsícem, ale dnes mám nutkání si to objednat. Nechci se ptát, zdali si to mám objednat, či ne. Ale jestli s tím nemáte zkušenosti a kde to objednat, na seznamu ve zboží mi to pod tímto názvem vyhledá zvířecí prášky a na googlu mi to vyhledá jen infromace o tomto produktu, děkuju za rady.

94 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nelinkaztp*
hodnocení

1x

dobrý den

já vyzkoušela vše možné ke snížení váhy a nic nezabíralo... na netu mi vyběhla reklama s tímto přípravkem...objednala jsem si balení za 990,-kč a poštovné zdarma...přišlo to do 3 dnů a fakt na tom něco je...máte jíst 20 min.před snídaní a před obědem 1 tabletku...já jím pouze 1 tabletu denně a to ráno a upozorňuji vás že sním to co dvou leté dítě...Měla jsem břicho jak březí vlk,nyní mám lavor...píšou že neznají nežádoucí účinky,no já bych chtěla upozornit na to že budete unavený a ospalý..budete chodit častěji na velkou-i když každý organismus asi reaguje jinak..ale je fakt že špeky to požírá skvěle...pohybu mám málo protože mám nohu v sádře...takže opravdu nic extra nedělám...sousedka si to koupila také a nežádoucí účinky jsou stejné jako u mne..

je zvláštní že na váze mám dole pouze 2,5kg ale vel.trička z XL na M po třech týdnech...a sousedka z riflí vel 40 má vel. 38...

takže přeji mnoho úspěchu a doporučuji :o) jen z vás bude Šípková Růženka :o)

jurasek1949*

dobrý den, nellinko. Jsem rád, že jste i Vy napsala svůj názor, připadal jsem si tady jako nějaký podvodník.. Přípravek beru od 23. ledna, mám 5 kg pryč a ještě 5kg potřebuji. Je to ten samý přípravek, dal jsem za něj jen o 300Kč méně. Je fakt, že beru dva prášky denně, proto to jde asi tak rychle , ale oproti Vám a Vaší sousedce nejsem unavený, ospalý, naopak. Již včera jsem byl po delší, asi roční přestávce v sauně, budu teď chodit prvadelně jednou týdně. Po půlroční přestávce se opět vrátím k zumbě a uvidíme , co bude dál. Já jsem měl typicky mužskou tloušťku. Zezadu by jste řekla, že je všechno OK, ani náznak po špekách. Ale vepředu "pivní měch" a tři brady. Úplně jsem se zhrozil , když jsem se viděl na videu. Z toho, že jste zhubla "jen" 2,5kg si nic nedělejte, špek je totiž velmi lehký. Mrzí mě, že jsem se nezměřil, než jsem začal hubnout. Ale vím, že se již vejdu do saka, které jsem již nemohl dopnout. Byla to hrůza, když jsem musel poslední tři roky kupovat každou plesovou sezonu nový oblek. Přeji Vám v dalším hubnutí jen úspěchy...

jurasek1949*

Ještě něco málo pro Nellinku: právě jsem opustit tyto stránky, protože jsem tu již dlouho. Zastavilo mě to, ať se vrátím zpátky a najednou mi áš přípravek, o kterém tu diskutujem, nabízeli za 790Kč vetně poštovného. Takže příště pozor na cenu! Ale o tom jsem již psal v jiných příspěvcích. Zdraví Jirka

nelinkaztp*

Zdravím Juráška 1949

no já vzhledem k tomu že mám sádru od kotníku až pod pipi tak moc aktivit nemám.*bezim*..ale jakmile bude sádra dole a přidám bruslení a plavání tak myslím že výsledek bude zase o něco lepší...akorát jsem opravdu hrozně unavená...a ospalá...za 790,- kč bych to brala asi také..podle toho kde se to asi kupuje :o)..*klik*.ale uvidím až dozobu tohle balení...vím že s kombinací se sportem to musí být ještě lepší...no musim si ještě nějaký ten týden počkat...a co si budu nalhávat-(vzhledem k tomu že mám dceru ZTP/p tak muj jediný pohyb je převážně od sporáku k pračce-mezi tím úklid pokojíčku)..tak přitom moc neschodim ..až bude teplo budeme s malou lítat za barákem a bude to zase lepší..přeji krásný den Nellča*placni*

jurasek1949*

Hezký pozdrav z Liberce pro Nellču,

to je mi opravdu líto, jak na tom jste. Obdivuji Vás za Vaši vitalitu a za to jak se staráte o dcerku. To není nic jednoduchého. No, já už bruslení moc nedám, to bych se asi dolámal, ale jakmile povolí mrazy, zase začnu svou oblíbenou turistiku (již tuto sobotu) a znovu jsem asi po roce začal chodit do sauny a do bazénu a od příštího týdne začnu zase se zumbou, kde jsem byl naposledy před loňskou dovolenou. Však již taky dostávám zprávy a program od skupiny, kam jsem chodil. (Jsem tam totiž jediný muž). Tak už se těším. Přeju Vám, ať se vše v dobré obrátí. Hezky zdraví Jirka

nelinkaztp*

Jurášku já je chci znovu ale také už levnějšííííííííí,,,prosím o odkaz..našla jsem jen tam co jsem je brala za těch 990,- ale levnější nikde...*zed*..jinak sousedka mně už s váhovym úbytkem předběhla ale jen váhově-..neni to tolik vidět jako na mně ale je také spokojená..)..potřebuju ještě jedno balení a bude ze mně asi "roštěnka" hihi...krásné ráno nebo dobrou noc Nellča...až mi sundaj sádru přidám fotky..)) před a po...

katynka*

Dobry den ja jsem si ty prasky obednala pred chvilkou a taky za 790.- chtela jsem opustit jejich stranky a najednou my tam vyskocila tato sleva. jsem zvedavava a souhlasim s vasimi nazory a s nazorem jirky jo ja byla u dietolozky mam jidelnicek ale jak mam varit sobe neco jineho a pritel by spis potreboval pribrat tomu nemuzu davat co sobe na jidlo. a taky delam na smeny rani od 5 a odpoledni do 10 nez jdu na odpoledni to doma akorat uklidim uvarim atd a odpoledne kdyz mam volno je to to stejne a ne jeste behat po posilovne nebo ja nevim proste to nestiham a kdyz clovek dela 8 dni v kuse pak ma jeden den volna je rad ze si odpocine. jsem v obchode a je to hodne frekventovana masna tak ve volnu si radsi odpocinu bez lidi. jsem zvedava jestli to bude fungovat uz jsem vyhodila vic penez a neni to takova hruza uvidime. zdravim

jurasek1949*

Dobrý den Katynko, jsem rád za odpověď, právě mi dnes tuto otázku položila Nellinka, takže úplně aktuální odpověď pro ni. Jinak přeji, aby Vám to pomohlo, jako mně. Uvažuji taky o druhém balení, první dávka m pomohla shodit 5kg, tedy polovinu mojí nadváhy. O ceně nebudu diskutovat, jsou mnohem dražší způsoby, jak účinně hubnout. A z měsíční částky 790Kč jsem určitě podstatnou část ušetřil, když jsem "nežral" tolik sladkostí. Nejsem puntičkář, abych počítal přesně, kolik jsem ušetřil, ale určitě nejméně polovinu. Takže přeji ať to vyjde a informujte prosím jednou za čas, jak to působí. Díky, Jirka

kaci*

Ahojky, když jste spokojené, nechcete si ode mě jedno balení nenačaté koupit? pošlu ho na dobírku za 650? asi to na mě fakt nepůsobí nijak :) chtě mám stále i když se snažím a vše jsem dost omezila a taky cvičím a stále nic po 3 týdnech.

jitulinka*

Ahoj...kaci...Já bych si ho ráda od Vás koupila :)

ricardo*
hodnocení

0x

naraziljsem na tento formulář třeba to bude fungovat - ám se rozmýšlím zda to objednat či ne?

agb.weightlossc.com/...

evelyn

Já si to objednala.. tak jsem zvědavá...

domini91

Ahoj,chci se zeptat zda prasky dorazily nebo ne? Diky :)

moncak

já si to objednala, a po týdnu co prášky beru mám 3 kg dole, bez žádné zvýšené námahy, tak jsem zědavá na další týdny

adelva

co se u toho nesmí jíst, slyšela jsem např. banány a co další

moncak

tak jsem tu po měsíci, nakonec vše dopadlo jinak, první týden jsem opravdu hubla, ale pak se to zastavilo a nakonec sem měla o 4 kg více oprpti původní váze. Prášky jsem přestala brát, a již mám 3 kg zpět dole. Začíná jaro, tak si raději přidám více pohybu, a bude určitě lepší než brát jakékoliv prášky na hubnutí. Znám chlapa, který začal každý den chodit na dlouhé procházky, minim. pár kilometrů denně, a ted je k nepoznání, hubenej, zhubnul odhaduji tak kolem 30 kg. A jak jste dopadli ostatní? čus bus. Monča

jurasek1949*

Tak já jsem shodil opravdu 6kg, je tedy fakt, že jsem nebyl obézní, měl jsem "jen" 10kg nadváhu. Co jsem to přestal brát, tak se naštěstí váha zastavila, ačkoli občas "zahřeším". V pátek jsme byli na grilovačce, tak jsem se přežral, dal si na to asi 2 piva. V sobotu jsme byli na turistickém pochodu na Žatecku, a v neděli ráno zase váha ukazovala Těch 75kg, které jsem měl jako nejnižší po dobrání první dávky přípravku. Je ale fakt, že když jsem produkt bral, tak jsem neměl chuť na sladké a měl jsem víc energie. Jelikož bych potřeboval ještě těch 5kg dolů, rozhodl jsem se objednat si podobný produkt (skoro stejné složení, ale za polovic) od české firmy. Nebudu zde uvádět název, neb to odporuje pravidlům této diskuze, ale jedna paní (nebo slečna) na těchto stránkách na něj upozorňuje. Za pár týdnů se ozvu a dám vědět, co a jak. Zdraví Jirka z Liberce

jurasek1949*

riccardo, je to přesně ten přípravek o kterém se zde diskutuje. Mě to pomáhá, ale sám za sebe nemohu tvrdit, že to pomůže každému. Asi záleží na haždém jedinci. Není to "zázračná pilulka", je to pomoc. Mně to pomohlo, že nemám již tak nezvládnutelné chutě "plenit ledničku", omezil jsem sladkosti a když již mám chuť na sladké, dám ovoce. Pozor, je to silně předražené! Zkuste "ukecat" slevu. Podle porovnání s podobnými přípravky v našich lékárnách by se měla cena v tomto množství pohybovat tak cca kolem 600Kč. Jinak přeji, ať Vám to pomůže , alespoň jako zatím mně.

jumba
hodnocení

0x

Jo, kdyby to tak fungovalo, bez cvičení, diety a já nevím co ještě všechno, tak už tady nikdo nechodí s nadváhou. Je to zase jen tahání prachů z lidí. Možná Vám to pomůže ze začátku, ale budete je muset kupovat stále, jinak naberete 2x tolik. Takových zázračných šmejdů je. To raději bych upravil stravu a za ty prachy si koupil boty na běhání a sportoval bych, než žrát chemii. Nebo bych si raději zašel k lékaři a poradil bych se. Byl bych pod kontrolou. Nebo se poradit v lékárně. Ale kupovat jen tak něco, může být i riziko. Ale jsou to Vaše prachy a Vaše zdraví.

jurasek1949*

Zdravím jumbo, taky dobrý názor. Ale bohužel je od někoho, kdo jak píšete , sám nemá problémy s nadváhou. Já měl celé dětství a mládí problém opačný, v dětství jsem byl v ozdravovně pro hubenost, když jsem šel na vojnu, měl jsem 56kg při 173cm. Ve škole jsem jednou nechtěně vyslechl spolužačky, které si mezi sebou špitaly: Ten Jirka je hezkej kluk, ale tak strašně hubenej, nemá žádnou prdel.. To mě přimělo jít k doktorovi a žádat ho o nějaké léky na ztloustnutí. Určitě si umíte představit, kam mě lékař poslal. No a problémy s nadváhou jsem začal mít tak před 12 lety, kdy jsem přestal kouřit, Kilíčka šla pomalu nahoru. Když jsem nechlastal a nekouřil, začlo mi chutnat více jíst, práci jsem měl spíše sedavou a v zaměstání výborně vařili...

Nesouhasím ale s názorem, že kdyby něco takového fungovalo, že by tu chodili samí hubení. Mám mezi svými přáteli i několik obézních lidí, ale ti s tím nechtějí nic dělat. Jsou prostě , jací jsou, hrozně se přejídají , ale pokusit se o nějaké hubnutí - Proč? On totiž ne každý se donutí vzít boty a začít běhat. Tělocvičnu úplně nenávidím ale našel jsem velmi příjemný pohyb při zumbě, zase začnu chodit plavat a snad to pomůže..

jumba

Dobrý den pane Jurásek. To, že někdo raději sáhne po chemii, místo aby zvednul zadek a šel si zaběhat, nebo změnil stravu, je jen lenost a pohodlnost. Nechtějí si odříci nic. Až když zjistí, že se pomalu ani neohnou, tak honem koupí prášky a myslí si, že pro své tělo a zdraví, udělali všechno. Je mi to uplně jedno, jak kdo vypadá. Každý má snad zrcadlo. Ale já jen říkám, že je lepší upravit stravu a více se pohybovat, než jíst léky. Je jasné, že jsou lidé, kteří třeba ze zdravotních důvodů nemohou sportovat, tam asi nic jiného nezbude, než brát léky, ale zase bych raději to probral s lékařem, nebo přímo v lékárně. Ale upravit porce, jinak se může jíst všechno a mezi tím si jít zaběhat, zalyžovat, bruslit, plavat, sauna,fotbal, nebo jiné sporty je podle mého zdravější. Jen chtít něco pro sebe udělat a nespoléhat se na nějaké prášky a vyhazovat zbytečně prachy. A každý by našel kamaráda, který by se přidal. Ve dvou se to lepší dodržuje. Být venku na čerstvém vzduchu, třeba při turistice je lepší, než sedět doma nad plným hrncem a pak sebou plácnout na kanape. Jasně, někdo je utahaný z práce a chce si odpočnout, ale jít se třeba projít rychlejší chůzí, nezabere zase tolik času, navíc si na čerstvém vzduchu odpočinete taky a pročistí se i hlava. Já ještě nemakám, ale sedět ve škole taky není nic moc. A pak přijít domů a zase sedět nad učením a nehýbat se, tak bych taky měl za chvíli 100kg. Sám jste přiznal, že Vám chutná a máte sedavou práci. Není lepší se jít protáhnout ven, než mít na stole připravené prášky? Až budete mít jednou propocené první triko, uvidíte, jak budete na sebe hrdý, že jste se donutil něco se sebou dělat jiného, než žrát prášky.A nemusíte si odříci ani tu kačenu se zelím, jen si dáte poloviční porci. Jasně, jestli si dáváte třeba 15 knedlíků, tak to byste musel zredukovat na 3 knedle.;)

jurasek1949*

Dobrý den Jumbo. Zase jste mě nepochopil. Já netvrdím, že zdravá strava a pohyb není pro zdravý život a tím i správnou váhu to nejlepší. Taky nejsem lenoch, jak to vypadá. Turistiku dělám celý život, dodnes chodím turistické pochody a to celoročně a mimo těchto třeskutých mrazů za každého počasí. Začínáme v lednu Chrastavskými šlápotami a končíme Kolínským vánočním pochodem. Jen se trošku zkrálily trasy, do šedesátky jsem chodil 25-30km, nyní přes léto tak 20 a v zimě 15km. Je vidět, že ještě nemáte žádné zkušenosti a už vůbec se neumíte vcítit do toho, že vám taky bude jednou 60 pryč. Já tu už nebudu, ale třeba si jednou vzpomenete. S tím jídlem to není tak zlé, jím normální hospodské porce, tj. tak ty 4 knedlíky, ale to jen výjimečně , jinak přílohu spíš rýži nebo brambory. Doma nejsou knedle po celý rok. Ale když člověk dojde pochod, ve vesnické hospůdce žádná moc dietní jídla nejsou, tak si člověk ten gulášek, nebo svíčkovou dá. Ale k tomu hlavnímu" Stále tady kritizujete nějakou "chemii", ale o té jsem se ani nezmínil. Teto přípravek, o kterém se zde diskutuje, je čistě přírodní. Nakonec jsem v jiném příspěvku napsal jeho složení. A to, že by jste to probral s lékařem, nebo lékárníke, není sice od věci, ale když jsem to před leta udělal, tak jsem dostal na lékařský předpis nějaký "Meridian" a to bylo svinstvo! Je pravda, shodil jsem za půl roku 10kg, ale bylo mi kolikrát na nic. A ty přípravky, které vám doporučí opravdu solidní lékárník, nejlépe kamarád, aby nebyl motivován ziskem, obsahují přesně ty složky, které jsou v tomto přípravku. Tyto doplňky stravy nejsou proto, aby člověk čekal, že za něj udělají práci a člověk bez přičinění zhubne. Ale omezí chuť k jídlu a spalují tuky již vytvořené. To je ta pomoc. A říkáte že by člověk neměl vyhazovat zbytečně prachy za tyto produkty. To je věc názoru, já zase nekouřím ani nechlastám, a když mi tohle pomůže k rychlejšímu zhubnutí, tak proč ne. Ani nevíte, jakou má člověk radost, když ze necelý měsíc se vejde do saka, které chtěl již vyhodit, jak se hned lépe tancuje a vůbec jsem nabitý víc enrgií.

jumba

Já jsem nemyslel, že zrovna Vy se jen ládujete a nic neděláte. Myslel jsem to všeobecně. Vidím to i u některých spolužáků, spolužaček. Nesnáší tělocvik, vymýšlejí si zdravotní problémy, jen aby nemuseli na tělák. Kupují si různé plněné bagety, cpou se čokoládou, koblihy a nedělají žádný pohyb. Pak když najednou zjistí, že mají nadváhu, tak honem shánějí přípravky na hubnutí, ale stravu nezmění a pohyb odmítají, jsou pohodlní, něco dělat. Mně je to jedno co si druhý dělá, nebo jak jí. Nikdy se nikomu za váhu nesměji, ale když si začne stěžovat a kupovat léky, tak mu svůj názor na tyhle přípravky, řeknu. A taky můj názor je ten, že je lepší hubnou pomalu, postupně, začít se hýbat a být trpělivý, než brát léky a nic nedělat. Zase to nemyslím na Vás. Odpovídal jsem jen tazatelce a řekl jsem názor. Viděl jsem to u kamarádky, když brala různé přípravky a nepomohlo, jen jí bylo pořád špatně a byla strašně nervozní. Když začla jíst, jak jí doporučila lékařka a začla se pohybovat, začla se měnit i ona. Trvalo to sice delší dobu, než měla správnou váhu, ale na psychice to bylo znát brzy. Dnes má asi něco málo pod váhu, ale jí ted tak, jak se naučila a nemusí si ani odříci třeba zmrzku, nebo něco co má ráda, jen si koupí menší kopeček, nebo nesní sušenku naráz, ale třeba na 2x.

Tak se nezlobte za můj názor a at Vám to po celý rok dobře šlape.:)

jurasek1949*

Ne, já se nezlobím, zvykl jsem si být tolerantní a vyslechnout názory jiných. S tím Vaším nezbývá než souhlasit. Pokud by člověk čekal jen zázračnou pilulku, tak ta zatím není. Říkám zatím, protože věřím, že skutečně jednou někdo vymyslí nějaký přípravek, který bude třeba drastičtější, ale půjdou kila dolů sama. Vycházím z jednuduché logiky, že když se tuk může v lidském těle ukládat, určitě existuje něco, co ho dokáže rychle odbourat. Ten člověk ale bude brzy milionářem... Přeji hodně úspěchů v osobním životě, ve škole a tak vůbec.. Zdraví Jirka z Liberce

danielka0902

Krásne ránko všetkým, hlavne Vám pán Jirka. Moc ďakujem za skvelé príspevky, ktoré som si mohla od Vás prečítať a samozrejme aj od ďalších prispievateĺov. Súhlasím s Jumbom, že človek, ak chce niečo docieliť, musí niečo obetovať a zača´t makať. Vždy som bola štíhla, hlavne na škole, a taktiež práca v zahraničí, mala som až podváhu. Vždy som sa udržovala v kondičke, hlavne keď som pracovala v štátnej správe, tam to bola aj podmienka a človek sa cítil moc fajn. Pri jednej zdravotnej prehliadke som mala veľmi zlé výsledky a pre lekárov som bola zaujímavý pacient, pretože skúšali pokus omyl, pretože nevedeli čo zaberie, a keď Vám zakážu skoro veškerý pohyb, je to moc zlé. Pchajú do Vás len prášky, ktoré na seba viazali veľkú chuť k jedlu a potom kilá idú rapídne hore. Som 3 roky po liečbe, vyskúšala som upraviť jedálníček, kúpila som si švihadlo a začnem opať makať na sebe. Moj ciel je opať sa dostať na povodnú váhu. Bude to boj a dúfam, že tento prípravok mi tiež pomože. Zdravie som docielila, tak snáď ešte opať moju postavu :) Obrovskou oporou a podporovateľom je moj manžel:)

PS: Jirko, máte moj nesmierny obdiv, dúfam odpustíte moju poznámku, že vo Vašom veku chodíte ako jediný muž na zumbu. Klobúk dole. Držím palce, nech sa len darí :)

jurasek1949*

Danielko, nemám co odpouštět, trvalo chvíli, než jsem se odhodlal, ale byl jsem přijat velmi vstřícně, tak jsem začak chodit pravidelně. Taky přeji, ať se všechno daří...

makrikocka

ahoj chci se poradit. mylsim si ze nemam moc nadvahu, merim 176 a vazim asi 76, nevim nevazim se radeji. ale pritelovi se vubec nelibim, chce abych zhubla aspon na 65. miluju jidlo. a neumim nejist. hruza. tak me tento jednoduchý efekt wight loss prekvapil, ze jsem to objednala. ale velice me rpekvapil tvuj nazor, ze to mnuze byt zdravi skodlive? a jak? je tma psáno jak je to zdrave ... atd. , prosim napis proc si mylsim ze to muze uskodit. a je fakt ze na netu jsme o tom moc nenasla, jenom prot y psy... dekuji za odpoved.

jumba

makrikocka-proč to může uškodit? Protože nemáte jistotu, že to není nějaký šmejd. Neznáte složení. Dnes vám klidně můžu poslat zaručené léky na hubnutí, že to budou třeba uplně jiné léky, než na hubnutí, to nebudete vy vědět jen já, příbalový letáček si klidně seženu a přibalím. Nikdy bych nic nežral, dokud by to neuznal lékař, nebo v lékárně. Já hubnout nepotřebuji, ale uvažujte, kdyby takové léky fungovaly, jak všude píšou, chodí po čr jen hubenouři. Že tam píšou, že je to zdravé? Když budu chtít něco prodat tak tam určitě nenapíšu, že je to šmejd, ale důkladně to vychválím a vypíšu jaké to má supr výsledky, zaplatím si nějaké baby, které se nechají vyfotit vycpané a potom jak zhubly, přidám české jména a mám prachy v kapse. Všechno je jen tahání peněz z lidí, kteří potřebují zhubnout.

Jinak, zas tak nadváhu velkou nemáte, stačí jíst 5-6x za den poloviční porce, hodně zeleniny, ovoce a aspon 2l vody za den.Když přidáte běh,lyžování, nebo jen doma cvičení, tak budete hubnout pomalu, zdravě bez léků. Nebudete se trápit hlady. Nikdy si nedávejte jídlo na velký talíř, ale dejte si jídlo na dezertní menší talířek. Místo 3knedlíků tak 1,5, místo 2kopečků brambor tak jen 1 kopeček. Pokaždé poloviční dávky, ale za dvě hodky si dejte svačinu, třeba ovoce, zeleninu. Jezte tak, abyste každou druhou hodinu něco žvýkala a zapíjet vodou a hlavně se hýbat. Ráno jak se probudíte, tak to chce tělo dát do pohybu, stačí když si dáte pár dřepů, zamáváte párkrát rukama, když se vám nebude chtít hned ráno běhat. Budete hubnou tak 0,5-1kg za týden, ale bez hladu. Večeřet nejpozději v 17-18 hodin. Pak už jen nějaké ovoce, výborný je grep, nebo nějakou zeleninu. Ale záleží na vás, nic vám nevnucuju. Takto to doporučila lékařka mé známé. Taky pořád hledala nějaké zaručené léky a nic jí nepomohlo, jen si zničila žaludek. A pak začala dodržovat réžim podle doktorky, začla hubnout a my jen čuměli, byla uplně jiná. Né jen postavou, ale i povahou. Byla pořád stresovaná, nikam nechtěla chodit, pořád hned brečela, i když nikdo ji váhu nepředhazoval, ale ty prášky ji ničily. Ted si stále udržuje tu svou váhu a zvykla si jíst poloviční dávky, že víc nejí už ani ted. Už ani nehubne, ale drží si bez problému svou váhu. To je asi tak všechno na vysvětlenou.

anyz8*

To máš úplnou pravdu, jsou to všechno podvody a ty peníze už nikdy neuvidíš. Všimli jste si snad nějakého kontaktu, nebo název firmy, co to nabízí? PORADÍM VÁM VŠEM, CO CHCETE ZHUBNOUT A NENIČIT SI ZDRAVÍ: Dukanova dieta, už jste o tom slyšeli? Já to zdžím a je to zatím v pohodě a není to drastická hladovka. Stačí mít jen vůli a máš to vychytaný :)) Vše najdete na netu.

andreic

Dukanovu dietu jsem držela a musím říct, že se rozhodně nehodí pro všechny. Je pravda, že jsem během 2 týdnů měla 3 kg dole, ale za to jsem pak taky měla menstruaci měsíc v kuse. Gynekoložka mi řekla, že je to z toho...Ale na hubnutí ji taky doporučuji :) Hlad nemáte a omezuje vás pouze u některých potravin. Jen mě mrzí, že já ji bohužel držet nemohu.

anyz8*

Tak to mě mrzí, protože jsem začala taky slaboučce menstruovat. Myslela jsem, že je to tím, že jsem si zapoměla vzít 2krát anikoncepci, ale teď už si tedy nejsem tak jistá. No, uvidím, jak se to bude dál vyvíjet.

zazab
hodnocení

0x

Sama jsem uvažovala o koupi, při hledání na internetu zkušeností z diskuzí jsem však zjistila, že se nic nedá najít. Ovšem raději než tento přípravek bych vám doporučila něco jiného. Za minulý rok jsem zdravě shodila 18 kg. Je to sice pomalejší než píšou s prášky, ale také u mne nenastal jojo efekt. Úbytku váhy jsem dosáhla díky pomoci odborníků, přihlásila jsem se do projektu S námi hubne Olomouc, který mne stál 2000 na 2 měsíce a po 3 měsíční pauze bylo pokračování, v ceně jsem měla vstupy do posilovny a na cvičení, společná skupinová cvičení, dále přednášky o všem co se hubnutí a cvičení týče, jídelníček sestavený nutričním poradcem a neustálou pomoc od pracovníků fitcentra, kde tento projekt probíhal. ( Helpfitness- Olomouc) Díky úspěšnosti projektu v něm fitcentrum dále pokračuje a nechala se zde inspirovat i další fitcentra např. v Brně. Pokud mohu doporučit vyhledejte spíše takovouto pomoc, dozvíte se zde spoustu nových informací, které vám změní pohled na život, další výhodou je zde efekt skupinového hubnutí a podpora a trocha soutěživosti mezi ostatními účastníky.

naihonn*
hodnocení

0x

Nepřekvapilo by mě, kdyby tyhle zvířecí prášky, co jste našel, hodili do jiné krabičky a prodávali o nic více inteligentním lidem. *smich*

Dobrá rada už tady taky padla. Rozhodně větší šanci člověk má, když mu pomůže někdo, kdo se v tom opravdu vyzná. Ale proč to říkám, takhle kdyby každý uvažoval, tak se tihle podvodníci už nemají čím živit. Tak jen tak dál. *frajer*

hodnocení

0x

Přes internet si firma objednala prášky na hubnutí.

Fastzdeler, jedna dávka 30 tablet, užívá se jedna tableta denně, při pravidelném používání, úbytek váhy za měsíc je 3 kg. Cena těchto léků na hubnutí byla 2.000,- Kč. Firma vzala lék na rozbor. Zjistilo se, že tyto tablety jsou prodávané v lékárně, jako doplňkové vitamíny, balené v krabičce po 70,-Kč. Rozdíl v tabletách byl ten, že v lékárně byly zabaleny v papírové kravičce a zalisované ve folii. Na internetu, byly tablety prodávané, zavařené ve folii. Jediný kdo měl užitek, byl prodávající. Nikdo, nikdy, po těchto tabletách nemohl zhubnout.

naihonn*

No jo, to je jeden z běžných způsobů. Ale lidská blbost je žel opravdu věčná.

danielka*

Dobrý večer, taktiež som podľahla a objednala som si tento prípravok, ale po prečítaní recenzie, by som chcela objednávku stornovať, bohužial, nikde nie je uvedený žiaden kontakt na spol., ktorá prípravok posiela. V piatok mi volali, ale ich číslo je tajné, takže ho neviem *zed*. Viete mi niekto poradiť? ďakujem za pomoc

mirka82*

Dobrý den,

ozval se vám někdo kam to vrátit? Já taky podlehla a kontakt jsme nikde nenašla. Děkuji

fanny*

contactcz@activefoodsupplements.com

toto je adresa,kde se můžete domluvit

doplněno 19.03.12 19:56:

tel .228880736 paní Dukielska,ceny prý jako v cz.

jurasek1949*

Danielko, je to Vaše rozhodnutí, pokud to máte na dobírku, taj ji prostě nepřevezmete, pokud jste ji platila předem, nezbývá než počkat a pak to vrátit. Nzrozbalené, na zásilce je česká zpáteční adresa, již se nepamatuji, protože obal jsem vyhodil, ale určitě to bylo české město, domnívám se, Kutná Hora. Jinak uvnitř balíčku jsou další kontakty , adresa do Polska a mailová adresa. Nakonec v jednom z příspěvků je o vrácení psáno podrobněji. Zajímavé, že důvod nespokojenosti jsou špatné recenze. Když nebudete počítat mojí, nevadí, nemusíte mi věřit. Ale tady píší ještě ženy, které přípravek objednaly, berou a pomáhá. (moncak, kamvoj, nelinkaztp a domini91) Dejte se do diskuze s nima. Já už to tady vzdávám, nikomu již radit nebudu, neb jsem byl několikrát podezříván, když jsem napsal, jak mi to pomohlo a jak jsem tomu také nevěřil a kontaktoval i odborníka, protože jsem sám nevěřil tomu, proč to takto pomáhá. Skoro všichni , co to tak vehementně kritizují, jsou lidé, kteří to neobjednali a nemají s tím zkušenosti. Mě to z 50% pomohlo, shodil jsem poovinu nadváhy. Po zkušenostech ostatních, co zjistili, jak je složité to vrácení přípravku, tak udělám následující: Dám se zvážit u lékaře před používáním druhé dávky a pak po ukončení, za měsíc. My jsme to tak museli dělat, když jsme soutěžili před několika lety s Chvilkou pro tebe. Tehdy jsem shodil za půl roku 12kg a vyhrál jsem víkendový lázeňský pobyt v Luhačovicích. Pak si udělám fotku před a po kúře a to by v tom byl čert, aby pak, pokud to nepomůže, peníze nevrátili. Víc opravdu nevím jak poradit Hezký večer přeje a zdraví Jirka z Liberce

fanny*

tel.č.228880736-paní Dukielska.ceny prý mají jako v cz.

email uveden níže.

prvniletnidenseznamcz
hodnocení

0x

vas pripravek je jeden obrovsky podvod . Pri lehke diete ,nic sladkeho ,zelenina ,bile maso ,male porce ,jsem za mesic zhubla 20dkg! Nejde me o 600 ,ale jsem pred operaci a tak 3kg jsem zhubnout potrebovala . Nazvala bych to -pribiraci prostredek . Mam kamaradku redaktorku v Blesku ,postaram se o to ,aby se siroka verejnost o vasem podvodu na lidech dozvedela . Vytazku z boruvek je ta tak malo ,ze nemuze ovlivnit nic . Je to skoro cisty chrom ,ten v kazde lekarne koupite do 100kc a na hubnuti nema sam vubec zadne ucinky . Pouze lehce brzdi chut na sladke . Eva Plzakova

jurasek1949*
hodnocení

0x

Nedá mi to, abych nereagoval na některé nesmysly a nepravdy, které tu píší lidé, kteří o přípravku nic nevědí. Já jsem si tento přípravek objednal asi před měsícem. Taky jsem váhal, jsem totiž značně nedůvěřivý ke všemu neznámému. Měl jsem v té době cca 10 kg nadváhy, při výšce 170cm jem měl asi 80kg. Od objednání přípravku Weight Loss mě odrazovala jen cena, myslím, že původně chtěli asi 980Kč, což bylo moc. Kliknul jsem tedy, že to nechi, vzápětí přišla nbídka na to samé za 720Kč, při objednání dvou balení dokonce nějak kolem 1200 včetně poštovného. Objednal jsem samozřejmě jen jsdno balení, neb jsem nevěděl, zda to bude účinkovat. Vzápětí jsem měl telefon, kde mi nějaký cizinec (nemluvil moc dobře česky) odpověděl na mé dotazy a asi za vda dny prášky dorazily. Začal jsem je brát 23.1., do dnešního dne mám 5kg dole a podotýkám: bez jakékoli zvýšené fyzické aktivity. Ještě minulý rok jsem chodil plavat, na zumbu a pod. Teď uhodily v Liberci dost velké mrazy, tak se věnuji gaučingu a přesto hubnu. Těším se, až se zase začnu hýbat, mělo by to být ještě lepší. No a co se týká některých názorů na možnou škodlivost přípravku: Dával jsem si do vyhledavače postupně všechny složky a zjistil jsem, že tam není nic škodlivého a komponenty v něm obsažené se běžně prodávají v přípravcích na podporu hubnutí v českých lékárnách. Ať již Garnicia Cambogia, Guarana Extract, Acai Fruit Extract, L-Carnitine Tartate, nebo Chromium (chrom). Takže vidíte, nic škodlivého , dalo by se shrnout, že když si koupíte tyto složky jednotlivě v lékárně, bude to účinkovat také, ale bude zobat 10 obulí denně, což není nic příjemného a jistě vás to vyjde i na víc peněz. Pravda je, že se tento přípravek přesně v tomto složení nadá na internetu nalézt, určitě by se dal sehnat daleko levněji. Ta firma, co to rozesílá, ví proč to dělá a chce mít slušný zisk. Ale to už je otázka jiná...

danielka0902

Dobrý deň. Neviem, čom veriť, je tu priveľa zlých recenzií a Vaša je kladná... skutočne to funguje?

martinaa*

Danielko, může a nemusí. Tento uživatel není registrovaný, takže sem klidně může psát někdo, kdo výrobek takto propaguje a dělá mu reklamu. To je tu celkem časté.

jurasek1949*

Hezký den, Martino a další pochybovači. Nedá mi to, abych doplnil svou zprávu. Tak za prvé, nemám nic společného s touto firmou a už vůbec bych ji nedělal reklamu. Je mi 62roků(nakonec v nicku to číslo je rok narození), jsem důstojník v.v. a již 10let přísedící trestního senátu. Přímo nenávidím podvodníky a nikdy bych je nepodporoval. Na jednu stranu je trestám a na druhou bych je měl obhajovat? Je pravda, že jsem nenapsal úplně všechno. Nezvýšil jsem pohybovou aktivitu, naopak. Ale je pravda, že mi tento přípravek pomohl v nutkání na ohromnou žravost. To byly denně večer zmrzlinové poháry, v restauracích jsem si dával "výjimečně", jak jsem tvrdil, ale spíš častěji kachničku s knedlíkem... Neměl jsem s nadváhou velké problémy, sice jsem funěl do kopce, to ano. Ale rozhodnutí se sebou něco dělat vzniklo, když jsem si pustil záznamy z Vánoc a Silvestra a teď jsem viděl ten žok, tři brady.. No prostě hrůza. Za poslední tři týdny jsem skutečně shodil 5kg, večer místo pohárů si dávám koktejl z různých druhů ovoce a keríru (nedoslazuju) . Někdo by mohl říci, že bych shodil i bez tohoto přípravku. Mám vyzkoušeno, nezhubl. Akorát bych si držel váhu, nepřibíral. Jsem připraven odpovědět na další dotazy. Zdraví Jirka z Liberce

martinaa*

To jsem ráda:) Protože anonymů, co zde propagují svoje produkty a pod dvaceti falešnými nicky je pak obhajují, je zde dost:) Věřím, že někomu přípravek opravdu pomoci může, ale bohužel pro mě, jakožto celoživotního sportovce, je to stále způsob, jak se vyhnout makání na lepší postavě fyzičce. Pokud člověk nemá vůli, aby se sebou něco dělal, tak do sebe cpe chemii (rozumějte, mohou tam stokrát psát, jak je to přírodní a stejně to přírodní nebude). Když má někdo nadváhu a chce zhubnout, chce to pohyb a úpravu jídelníčku. Když jsem rok kvůli nemoci nesportovala, kila šla rychle nahoru, do toho jestě dobré jídlo... je ale potřeba jíst střídměji a donutit tělo, aby makalo, ne ležet na gauči a házet do sebe tabletky, jak si to dnes lidé bohužel představují:)

A pokud člověk vyřadí zmrzlinové poháry večer, kachničku v poledne a sladké pečivo ráno, zhubne zaručeně.

jurasek1949*

Aha, tady jsme u "jádra pudla". Na to jak Vy, tak pisatel "jumbo" máte na věc jiný názor. Ale neumíte se vžít do představy, že jsou mezi námi lidé, kteří se nedokáží přinutit k nějakému sportu. Ono je snadné napsat "koupím si tretry a začnu běhat". To jsou jednoduché rady, je to jako říci dlouholetému silnému kuřákovi, že to škodí, ať od zítra přestane kouřit. (To jsem si m.j. taky prodělal). Je pravda, že žádné tabletky nejsou samospasitelné a kdyby člověk baštil ještě víc, tak by určitě nepomohly. Ale tady se jedná o lidi, kteří chtějí se svou váhou něco udělat, jinak by nedávali tak velké peníze za nějaké produkty. K té chemii: Je zajímavé, že nikdo neodpověděl na složení přípravku. Já jsem si s tím dal práci a zjistil jsem, co všechny ty prvky obsahují , z čeho jsou vyráběny. Mimo chromu jsou to přírodní produkty, které se prodávají i samostatně v našich lékárnách a kde vám jistě poskytnou i bližší informace. Ne, nejsem propagátorem této firmy, vždyť původní cena, za kterou to nabízejí, je 990Kč, prý údajně z původních dvou tisícovek. To už je nehoráznost. Když se "cukáte", tak vám klidně 400Kč sleví. Proč asi? Tady by měla diskuze vést k tomu, objevit tento produkt přesně v tomto složení někde jinde. To se mi zatím nepodařilo. Budu průběžně informovat, jak to půjde s váhou dál. Jsem sám zvědav, zda se to teď nezastaví, potřebuji shodit ještě 5kg. :)

martinaa*

Jenže to je právě ono. Člověk je od přírody líný, a než aby skutečně svou vůlí zvolil nějaký pohyb (nesnáším běhání, ale krásně se hubne třeba plaváním), tak začne brát nějaké prášky. Já třeba přestala kouřit ze dne na den kvůli nemoci, po dlouhých letech si nekoušu nehty. Protože jsem chtěla a makala na tom.:) Víte, já všeobecně nevěřím, že ať si tam výrobce napíše cokoli, tak se opravdu jedná o přírodní přípravky.. to chce prostě vyzkoušt:)

Vy jste tedy zaplatil kolik? Ať se hubnutí daří a napište, jak pokračujete!

jurasek1949*

Hezký den, Martino.

Plně souhlasím, s tím pohybem to bylo u mne to samé. Taky jsem přestal kouřit po víc než 30letech a pak začly problémy s váhou. Dnes už nekouří 18 let a jde to. Naopak mi to hrozně vadí, nejsem vůči kuřákům tolik tolerantní, jako byli kdysi nekuřáci ke mně. Martino, s tím složením prášků by si žádný velký výrobce nedovolil lhát o složení. Tady ta firma weight loss vyrábí desítky podobných přípravků, mírně se liší složením. Já jsem si dal jednotlivé složky do vyhledávače a byl jsem mile překvapen, co tam jsou za plody. Já jsem zaplatil 680Kč, ale až poté, když jsem se chtěl z nabídky odhlásit. Původní cena byla 990Kč. Za ty peníze bych to nebral. Vím, že mi nabízeli ještě větší slevu, když si objednám dvě balení, ale to jsem nerisknul, kdyby to náhodou nefungovalo.

S váhou je to následovně, začal jsem 23.1. s 80kg, za týden jsem měl 78, další týden 77 a dnes 76. Takže za tři týdny celkem dobrý, ne?

jurasek1949*

Martino, nechtěl jsem se skrývat, prostě jsem nebyl registrovaný, protože to byl můj první příspěvek. Nedělám tomu výrobku reklamu, tvrdím, že je předražený. Nevím taky, jak by asi splnili vrácení peněz, kdyby přípravek nefungoval. Nikdy bych se nesnížil k tomu, podporovat podbodníky. Je mi 62 let, jsem důstojník v.v. a deset let působím jako přísedící v trestním senátu. Nedovolil bych si nikdy podporovat ničemy a podrazáky. O tomto přípravku tvrdím, že mi pomohl. Co jsem napsal, je pravda. Naposledy se mi podařilo 10kg shodit před asi 5lety, kdy jsem měl motivaci a to když časopis "Chvilka pro tebe" vyhlásil soutěž o hodnotné ceny. Vyhrál jsem jednu z druhých cen, víkendový pobyt v Lázních Luhačovice. Tam jsem ale užíval nějaký lék, který je pouze na lékařský předpis, myslím že Meridiam, nebo tak nějak. To byla oprvdu chemie, bolel mě po něm žaludek, nebylo to ono. Tady jsem napsal, že se nehýbu, spíš méně, než dřív, ale skutečně méně jím, nedělám si denně zmrzlinové poháry a omezil jsem sladké na minimum. Místo čokolády u televize si dám koktejl z kefíro a různých druhů ovoce, ten dělám denně. Možná si teď některý pochybovač začne myslet, že by tímto způsobem zhubl taky. Ne, pouze by nepřibíral. Mám vyzkoušeno. Jsem připraven odpovědět na další otázky. Zdraví Jirka z Liberce

kamvoj
hodnocení

0x

Dobrý den, mé zkušenosti s Weight Loss jsou velicé podobné jako u Jurasek1949. Užívám je od 18.1.12 a zhubla jsem z vel.50 na vel.46-48. Mám hodně energie (kofein) a vůbec nemám chuť na jídlo, sladké ani na mé oblíbené chipsy (chrom). Samozřejmě se snažím jíst zdravěji a menší porce, ale je to v pohodě, vůbec nesportuji.Objednala jsem si další balení, také mi volal cizinec-tajné číslo a řešil se mnou dotazy dostala jsem slevu 400 kč. Určitě jsem nezhubla 14 kg jak reklamují, ale přes 5 kg (nemám váhu) bez velké námahy je super. Takže budu pokračovat! Také jsem se dívala na podobné přípravky, ale u většiny chybí kofein a jí se větší množství tablet během dne. Rozhodně jsem spokojená.

kaci*

Ahoj, taky jsem si přípravek kopila a hned dvě balení, prý je to výhodnější, ale beruho už skoro 3 týdny a nic a to už 5 týdnů chodím 2x týdně cvičit :( tak o to m začínám dost pochybovat. Dobru celé to jedno balení a uvidíme. Když nic asi to další balení brát nebudu, nechce si ho ode mě někdo koupit?Díky Kaci

honza1961
hodnocení

0x

Dobrý den,informace pro vás všechny co si chcete taky objednat tento doplněk stravy.Tento doplněk jsem začal používat 7.2.2012 a zatím jsem nezhubl ani gram,spíš naopak lehký přírustek nadváhy.Uvidím za další tyden,pak vás budu informovat..Přejí všem hezký den.

jurasek1949*

Honzíku, to chce klid a nevzávat to. Já jsem zhubl za tři týdny 5kg, ale je pravda, že jsem značně omezil přežírání se. Jinak jsem to ještě vylepšil sám od sebe, to mi nikdo neradil, ale začal jsem tablety cucat. Jde totiž o to, že když začnu jíst i po těch 20minutách, může strava působené přípravku zbrzdit. Nikdo neví, jak dlouho se rozpouští. V případě polykání pak může vyjít se zbytky stravy ven. To jsem ale nikde nečetl, to byl pouze můj nápad...

sakai
hodnocení

0x

Zdravím všechny, když jsem narazil na reklamu na tyto tablety prvně, z objednacího formuláře se šlo překlikat na polské stránky. Ani na nich nebyl žádný kontakt. Dnes už se člověk nedostane nikam. Nabízejí sice možnost vrácení peněz, ale nenapíšou kde. To byl důvod, proč jsem je neobjednal, cítím v tom podvod. Rád bych se mýlil.

jurasek1949*

Dobrý den, podle mě je to všechno "podvod" jenom finanční. Podívejte, původní cena 60ks tablet byla 990Kč, údajně zlevněná z částky přesahující 2000Kč. Tak to už by koupil opravdu jen debil. Když se podíváme na podobné doplňky stravy na hubnutí, které obsahují skoro stejné složení, t.j. hlavně ovoce Acai, guarana a chrom, tak se dostáváme od firmy Slim zhruba na poloviční cenu.

Jsou to české výrobky, nevím, zda fungují stejně dobře, jako tento , ale když vám to nepomůže.lékárník vám taky nevrátí peníze. Nebo jsem o tom zatím nikdy neslyšel. Je pro firmu škoda, že se skrývá za tajné číslo, můžete se s nima spojit jedině pčes mail, který je u každé zásilky připojen, nebo kontaktovat odesilatele, ten je na balíčku taky, jako zpáteční adresa, ale nevím, s jakým úspěchem. Já po zkušenostech vím, že jsem nenaletěl a pokud se mi opět podaří docílit slušné slevy, objednám si další dávku.

nelinkaz

dobrý den Jurášku

Chci se pochlubit...utekl další týden a ručička na váze se konečně pohla směrem dolů! Byla jsem na kontrole u lékaře a skočila na jeho digitální váhu...tak mám dole 7,44 kg! Konečně to začíná nabírat správné obrátky-navíc přátelé co mne víc jak měsíc neviděli (protože jsem doma s tou zlomenou nohou a nechodím vůbec ven) tak mi řekli že úbytek váhy je velice znatelný...jakmile mi sundaj sádru z nohy hodim sem fotky před a po protože když tu čtu "nevěřící Tomáše" tak je mi do smíchu...Budu ráda když to udělá radost i ostatním...máte pravdu že finančně je to podvod..ale funguje-a mně to za ty prachy stojí-brusle a plavání zvládám..ale jinak nejsem zrovna sportovní fanda...takže tohle mi vyhovuje a když si spočítám kolik by mně stál fitnes nebo zumba nebo nákup cvičebních pomůcek a tohle je "levnější a pohodlnější" navíc jít do fitka kde jsou ženské s dokonalou postavou a koukají na vás jak chleba z tašky..přes prsty..to neni nic pro mně... ted jsem vynechala třetí den kapsli a světe div se -nežeru- prostě opravdu chut na jídlo je velice omezená...zase písnu-krásnej den přeje Nellča-zapoměla jsem přihlašovací údaje -hi hi ale jsem to jááááááááááá

jurasek1949*

Dobrý den, Nellinko, mám radost, že jste se zase ozvala a že to u Vás taky funguje. Já jsem měl ted ve čtvrtém týdnu taky trošku pochybnosti, že už se váha nehne. A ejhle, sedmý den, když si zapisuji váhu, zase kilčo dole. Hurá! Takře za 4 týdny 5kg, tak takto rychle jsem nešl s váhou dolů ani př užívání léků na lékařský předpis, s vedlejšími účinky a podstatně dražších! S těmi sportovními aktivitami je to u mě podobné, s tím, že já už ani ty brusle ne. ale zumbu ano, není to u nás drahé, ve dvou místech zde v okolí platím pade na hodinu, kdybych si pořídil \permici\, tak ještě o 10% méně. Na a já mám zase tu výhodu, že mě ženské pro nějaké to kilčo navíc nesmějí, ony jsou tady některé taky \aculky\. Samozžejmě mimo cvičitelak, ty ba se mohly \za bičem převlékat\. Tak ať se daří, pozdrav dcerunce a ať se máte , holky, hezky...

nellcaanellinka

Jurášku pošlete mi prosím odkaz kde seženu weight loos za tu vaši cenu okolo 8 stovek...chci další balení protože je neuvěřitelný jak mi mizí bůčky z těla...je to super..a lidi z okolí jsou z toho hotový...prosim prosim nechte mi tu odkaz...díky moc zdraví Nellča a Nellinka

jurasek1949*

Hezký den, Nelčo a Nelinko, zdravím vás, holky. Omlouvám se, že jsem se neozval dřív, ale jsou zde prázdniny, tak hlídám vnoučka, mám okupovaný počítač, tak jsem trošku mimo dění. No, ten přípravek jsem objednal na této adrese, která se tu několikrát opakuje. Oni se ozvou před zasláním balíčku, informují se o tom, zda zájem trvá a při té příležitosti se dá usmlouvat ta cena. Jinak ještě jednu informaci pro trvalé pochybovače. Byla u nás moje snacha , učitelka chemie a biologie a tak jsme o tom diskutovali a ujistila mě, že v tom přípravku není nic škodlivého, vlastně mi potvrdila to, co jsem si myslel, ale na obborném podkladě. I to, proč to nemusí působit na každého jedince. Takže shrnuto: přípravek nemůže v žádném případě ublížit, chrom potlačuje chuť na sladké, ostatní přípravky zrychlují metabolismus a to je celý "zázrak". Zdraví hezky Jirka z Liberce

domini91
hodnocení

0x

Dobry vecer, tabletky jsem si objednala, beru je kolem 3 tydnu.Muzu rict ze me presla chut na sladke a uz se tak nepreziram,pravidelne jsem v mensich porcich zacala jist a mam kolem 3,5Kg dole. Myslim ze jde o to jak ktery organismus na to reaguje, nekde doma mam napsano cislo na objednavatele, nebyla jsem si jista zda vubec objednavka prijde, pan byl velmi zdvorili a jak rekl zbozi do dvou dnu bylo na poste :). Ikdyz jsou tady reakce kladne i zaporne, je to individualni, bud objednate nebo ne :).

sahula

To, že nemáš chuť na sladké je chómem a ten si můžeš koupit cca za 60 Kč jako doplněk stravy od Walmarku. A ta pravidelná strava v menších porcích je to pravé ořechové. Musí se oblbnout mozek aby nikdy nepřemýšlel, že má člověk hlad. Pak si utváří tukové zásoby i z minima. Ale pozor na zdravotní stav, nadváha není vždy z přežírání :(

honza1961
hodnocení

0x

Dobrý den,jsem tady opět po týdnu tak jak jsem slíby,abych vám zdělil poznatky při užívání tohoto "zázračného produktu".Uplynul další týden a nic,váha me tělesné schránky zůstala stejná.Takže si myslím že jsem naletěl této reklamě stejně jako spousta dalších zákazniků.Přejí všem hezký den.

evickakaka

Hezký den, taky jsem objednala a zatím nemůžu říct jak to u mně funguje. Ale pán mi volal, zda opravdu poslat objednávku a na dotaz, když chi vrátit peníze mi odpověděl, že se to musí poslat do Polska na centrálu a napsat důvod nespokojenosti a číslo účtu.

jurasek1949*

Dobrý den, Honzíku. Je mi líto, že to u Vás nefunguje. Něco je špatně. Buď jste vůbec nesnížil příjem potravin ( návodu nikdo neslibuje, že je to zázračná pilulka, která za člověka udělá to, že zhubne i přes nezvýšený pohyb a při stejném příjmu potravin. Přečtěte si všechny příspěvky a uvidíte, že nejsem sám, komu to pomohlo. Ale je pravda, že jsem hodně omezil (skoro odboural) sladké. Akdyž už sladké potřebuji, sušenky, koláče či čokoládu nahrazuji ovocem. Dnes, přesně po měsíci, 5 kg dole a včera jsem již oblékl sako, které bylo připraveno na likvidaci. Aneb je zde další možnost, ale to bych Vám nepřál, že právě na Vás to fungovat nebude. U každého doplňku stravy, jakož i u léků, se nikdy neuvádí, že pomohou 100% lidí. Kdyby se do této diskuze zapojil nějaký lékař, nebo alespoň jakýkoliv jiný zdravotník, potvrdí , že i třeba běžné léky proti bolesti nikdy nepomohou všem lidem. 100 pacientů si vezme proti bolesti nějaký běžně užívaný lék, ale třeba pěti z nich to ale vůbec nezabere. Ale spíš věřím že to chce vytrvat a teprve když to opravdu nepomůže po vybrání celé dávky, důrazně bych žádal vrácení peněz. A to by nás tu asi pak všechny zajímalo, jak by to probíhalo. Další hezké dny přeje Jirka z Liberce

anyz8*

Ahojky, to už může Honza rovnou začít dietu a ne se nacpávat bůhví jakým svinstvem (třeba jsou to opravdu ty zvířecí pilule) jak tomu můžete věřit, vždyť si jen ubližujete a vyhazujete zbytečně peníze podvodníkům. Jenom pevná vůle, pohyb a úprava jídelníčku ti pomůže zhubnout. Maximálně jako doplněk bych před hlavními jídly dala CHITOSAN (na odbourávání tuků) mám s tím dobré zkušenosti. Ale jen prášky samotné JSOU NA NIC! Mám s tím už zkušenosti, také jsem neletěla a ne jednou :) :)

jurasek1949*

No nazdar, zase jedna "chytrolínka". Asi jste nečetla všechny příspěvky, nebo ne pozorně. Budu se opakovat, pro méně chápavé: Po delší nadváze nikdy pouze dieta nepomůže. O tom byla popsány stohy papírů. Za druhé - co to znamená "jakýmkoliv svinstvem"? My, co jsme to objednali a využívali, tak známe přesné složení a stačí si dát chvilku a dát do vyhledávače jednotlivě jednu složku po druhé a přečíst si vše o tom. To jsem samozřejmě udělal a navíc před dvěma dny mi to potvrdila synova manželka, učitelkya chemie. Za třetí,komu věříte víc, vysokoškolsky vzdělanému odborníkovi, nebo nějakému anonymnímu laikovi? Nebo si myslíte, že ti lidé, co s pomocí tohoto přípravku zhubli a někdy dost podstatně, více než já, že si vymýšlí? Já nikoho nenabádám ať to kupuje. Když kdokoliv z těch oponujících diskutérů si dá čas a najde něco se stejným, nebo alespoň výrazně podobným složením od české firmy za českou cenu, udělá pro nás pro všechny daleko víc, než pouhé kritizování něčeho, co sám nezkusil.. Zdraví Jirka

anyz8*

Také mám své zkušenosti a i po delší nadváze lze zhubnout úpravou jídelníčku a pohybem. Ale to už je na pevné vůli v člověku. Pokud Vám to pomohlo, chtěla bych se zeptat z kolika kilo jste na kolik a v jakém čase zhubl a jak dlouho si myslíte, že Vám ta váha vydží, až přestanete tento přípravek užívat?Děkuji Andrea

jurasek1949*

Dobrý večer, Andreo,

jak je vidět, zase jste nepřečetla všechny příspěvky, já když chci něčemu oponovat, přečtu si vše napsané, protože na všechno jsem již podrobně v diskuzích odpověděl. Ale pro zopakování" Shodil jsem za 4 týdny 5kg, první týden dvě kila a další týdny po kilu. Z 80 na 75kg při výšce 171cm, takže mi zbývá do správné váhy tak cca 5kg. Jak si myslím, že ta váha vydrží? To je správná otázka - pokud bych se vrátil k sedavému způsobu života a bývalé životosprávě, tak tomu dávám tak měsíc a bylo by to zpět. Ale věřím, že už se to nevrátí, ten pocit únavy při rychlejší chůzi, při delších tůrách bude tak silný, že se snad k tomu nevrátím. Já netvrdím, že ten přípravek je všlék. Je to podpůrná věcička, která ale opravdu zrychluje metabolismus a nepodporuje chuť na sladké. To mi nakonec potvrdila i moje snacha, vysokoškolsky vzdělaná v oboru chemie a biologie. Pokud jste tedy větší odborník na danou problematiku, tak smekám. Mám "hrozně rád", když někdo, kdo to nevyzkouší má plno chytrých rad. Tady ta diskuze byla otevřena proto, aby si lidé, kteří právě tu vůli nemají, si vyměnili své zkušenosti s přípravkem, sdělili si své poznatky a opravdu nejsou zvědaví na ono : Běhej, nežer a nebudeš tlustnout. To ví každý i bez těchto rad. Ale nejsme všichni stejní, jako jeden přestane kouřit po dlouhých letech bez pomocí podpůrných prostředků (to jsem dokázal po 35letech kouření) a druhý potřebuje odbornou pomoc. Zdraví Jirka z Liberce

janek26*

Dobrý den,

a proč opravdu nezkusíte zvýšit pohybovou aktivitu? Bez prášku, či s... To je na Vás, většina těchto tablet stejně funguje na jako úžasné placebo. Bohužel jsem se často při své práci (sportovní a výživový poradce) s lidmi, kteří měli moc velkou naději v zázračnou pilulku... Zvyšte pohybovou aktivitu. Rychlejší chůze, procházky se psem nebo jízda na kole, ta udělá dobře při správné technice celému tělu. Neodrazuji nikoho od "léku" na hubnutí, ale přidejte do k tomu i ten pohyb...

jurasek1949*

Dobrý den,

jistě dobrý příspěvek, už proto, že proti ostatním kritikům tohoto přípravku, kteří ho ani nevyzkošeli, dáváte ještě jinou možnost. Ano,máte pravdu, když se přidá pohyb, půjdou kila dolů ještě rychleji. Ale je skupina lidí, kteří mají nadváhu i přes pohybové aktivity. Teď nemyslím silně obézní, ale já jsem měl cca 10kg nadváhu i přes pohyb. Ne sice moc rychlý pohyb s ohledem na věk, ale dělám celoročně turistiku, chodím plavat a do do sauny, tančit zumbu. A přesto se ručička s váhou nahýbala a když tak s tolerancí dvou kiogramů. Kdyř jsem měl pohybově náročný víkend, šla váha dolů, přes týden zase nahoru atd. Při neměněném režimu a ještě menší pohybové aktivitě (bránily v ní tuhé mrazy), jsem během měsíce shodil 5 kg a to skutečně, na přesné váte a bylo ti i vidět ne objemu, na oblečení.. Rád bych věděl, co to máte za povolání a co se za tím skrývá. On může být sportovní a výživový poradce i člověk, který si udělal nějaký kurz, jako třeba saunaři, maséři. Já jenom, zda mám pochybovat o vysvětlení od vysokoškolsky vzdělaného dborníka přes chemii a biologii, nebo Vy to víte lépe. Ony opravdu nefungují přírodní prostředky na zrychlení metabolismu a nefunguje chrom, který v přípravku je?

janek26*

Žádný masér ani kdo ví kdo... Sportovní a vyživový poradce... Ať si každý dělá jak uzná za vhodné. Ať si bere prášky jaé chce, ale pohybovou aktivitu nic nenahradí. Vycházím ze zkušeností s lidmy, které zklamaly "tablety". A při problémech s pohybem? Jak jsem říkal, nejlepší je vždy cyklistika a kdo nemůže, tak radím elektrokola, která člověk využije dokud se mu "nerozpadne" . Teď už jsou ty elektrokola skoro jako klasická a nejde to moc poznat.

Závěrem: Nikoho neodrazuji, ani nikoho nikam nenutím. Jen píšu svůj názor.

jurasek1949*

No právě, já jsem nepsal, že jste něco jako masér. Jen jsem se ptal, co je to "sportovní a výživový poradce", na jaké vysoké škole se to studuje,? Že se děláte chytřejší, než vysokoškolsky vzdělaný odobník v oblasti chemie a biologie. Taky názor, že by na hubnutí pomohla elektrokola se mi zdá přinejmenším "přitažený za vlasy". To už bych si mohl koupit přímo mopeda, ne? Jinak plně souhlasím s tím, že nejzdravější je zdravá strava, nepřejídat se, pohyb atd. Prostě spálit víc, aby se tuky ani nezačly usazovat. Měl jsem tu teď 10 letého vnoučka, který , jako jiné děti, má rád sladké, přesto je " kost a kůže", říkáme mu "radiátor". Ale on je v neustálém pohybu. Já jsem psal k tomuto prodiktu, že vy mladí, kteří tady kritizujete kde co, tak nějak zapomínáte na jednu důležitou věc a to že člověku se s přibývajícím věkem zpomaluje metabolismus a ta pohybová aktivita už taky není, co bylo. Byť dělám turistiku, plavání a zumbu, už by pro věk po šedesátce asi nebylo to "pravé ořechové" to se sportem nějak přehánět. Vím že jsou v našem věku lidé , kteří jezdí dálky na kole, bruslí tady v Jizerkách chodí na běžky. Ano, oni žádné pilulky nepotřebují, oni nemají ani kilo špeku navíc. V tom vám dávám plně za pravdu, ale nejsme všichni takoví.. Já jít s tou kámoškou na běžky, jako ona chodí každý den a nalétá přes zimu přes 1000km, tak se dolámu.

jurasek1949*

Honzo, neznamená to, když to u vás nefunguje, že je to podvod. Přečtěte si prosím všechna hodnocení já jsem to tady rozebíral mnohokrát a již se nebudu opakovat. Kdo chce, ať věří, kdo ne, ať nechá být. Je nás tu hodně, kterým to pomohlo, některá děvčata zhobla ještě mnohem víc, než já. U mě to bylo "pouze" 5kg, teď se to zastavilo, ač se stravuji a pohybuji úplně stejně, ale možná je to tím, že mi přípravek došel, tedy to jedno balení. A za druhé - nevidím nikde žádnou "spoustu zákazníků", kteří naletěli reklamě. Jsou tu často jednotlivé výkřiky lidí, kteří oponují vždy a proti všemu, ale všimněte si, že oni si to nekoupili, nevyzkoušeli... Přečtěte si všechny moje příspěvky, přečtěte si příspěvky od Nellinky a myslím, že není co dodat. Zdraví Jirka

sahula
hodnocení

0x

Nic neobjednávejte! Je to podvod jako skoro všechno v týhle republice. Objednáte, dobírku zaplatíte, naslibují vrácení peněz a výsledek!§!§ Nepříjde ani potvrzující email za provedenou objednávku! v balíčku s dobírkou není nic, než prášky a jakýs takýs návod, ale bez faktury, či jiného dokladu o koupi. Takže jakákoli reklamace nemožná! Navíc NEFUNGUJE TO!

jurasek1949*

Sahulo, znovu upororňuji, není to podvod, co Vá opravňuje se takto vyjadřovat? Proč by chodil potvrzující mail, když se zákazníkem hovoří nějaký člověk z firmy , představí se, rozebere podrobnosti , zodpoví na otázky a poté si buď objednáte, nebo ne. V tom podle Vás "jakém takéms návodě" je vše, co stačí pro průměrně inteligentního člověka , aby si udělal úsudek. Komu to ještě není jasné, může si (pro ty méně chápavé) zadat do vyhledávače jednu složku po druhé a přečíst si o ni podrobně. Nevychvaluji firmu, která si z toho udělala dobrý byznys a bohužel z neznámých důvodů nesdělí např. telefonní spojení. Má tam sice mail, ale nevím jak funguje s nima spojení, zatím jsem to nepotřeboval. Taky by mě zajímalo, zda by peníze vrátili, ale u mě přípravek fungoval naprosto bezvadně, takže jim nemám jinak co vyčítat. Jak jsem řekl, jeině snad to, že se skrývají za skrytým číslem, že se nikde nedovíte skutečnou cenu. Ta bude určitě podstatně nižší, než i ta po slevě. Oni to tu nabízejí za 990 Kč, když se chcete odhlásit, tak za 790 Kč a když jsem s tím člověkem mluvil tak nakonec babízel cenu cca 1200Kč za dvě balení. To mě štve, protože vím, že obdobné přípravky od firma SLIM stojí kolem 400 Kč. Ovšem je pravda, že nevím zda by fungovaly bez vedlejších účinků, jako tyto u mně. Zdraví Jirka

anyz8*

Ahoj všichni, pokud si přečtete včechny příspěvky od: jurasek1949 a není jich zrovna málo, není Vám trochu podezřelé, že až moc usiluje o to, aby nikdo tento přípravek záporně nehodnotil a vždy oponuje? Také by to mohl být jeden z prodejců a dělat si tu vesele reklamu. To ale bylo ošklivé.

jurasek1949*

To již tady taky bylo, takové názory, nejsem ani prodejce, ani propagátor firmy, jinak bych nekritizoval jejich způsob prodeje, utajení firmy a dle mého názoru přemrštěnou cenu. Jinak jsem přísedící soudce Okresního soudu v Liberci, na jednu stranu podvodníky posílám "za mříže" a na druhou stranu bych je podporoval? To nemám opravdu ve svých 62letech zapotřebí. Píšu jen své zkušenosti po měsíci používání přípravku, nic víc, nic méně. Budu jen velmi rád, když někdo kromě hloupé kritiky něčeho, co sám nezkusi, objeví buď odkud se tento přípravek posílá, kde se dá dehnat levněji anebo zjistit český s hodně podobným složením. A to by žádný prodejce nedělal. Nikdy jsem se nezapojil do žádné firmy, která podnikala nemorálně a prodávala na předváděcích akcích zboží za přemrštěné ceny. A že mi to bylo mnohokrát nabízeno! Ať to klidně někdo záporně ohodnotí, ale musí to být člověk, který to opravdu na vlastní kůži vyzkoušel , nepomohlo mu to a nedostal z firmy peníze zpět. To bych bral. A určitě bych udělal všechny kroky k tomu to odhalit. Nakonec na balíčku byla zpáteční adresa a mailové spojení... Těch příspěvků je hodně proto, že ač jsem opravdu přístupný kvalifikovaným názorům i opačným, než sdílím já, úplně bytostně nesnáším pitomce, kteří musí pochybovat o ničem, co nezkusili, budou si myslet, že všichni, kterým to pomohlo, si vymýšlejí a podvádí a jen on má pravdu.

anyz8*

Moje slova, také nesnáším pitomce a k tomu ještě lháře a lidi, kteří umí jen urážet a nesnesou kritiku druhých. Už na mé odpovědi pane chytrý prosím nereagujte, nemáte přece zapotřebí jako přísedící soudce :) se dohadovat, ne?

avod
Tak jsem si přečetl celou diskuzi a spíš se přikláním k paní Andree než k Jiřímu.Na googlu jsem si totiž vyhledal další zkušenosti s tímto přípravkem: protivna-blondyna.cz/... také, jak reklamovat v 60 dnech vrácení peněz /opět je to z googlu/. Jo, na to telefonní číslo jsem volal, je to české číslo a paní mluvila dobře česky.Dobrý den, zkusila jsem využít 100% záruku vrácení peněz a dostala jsem následující odpověď:Vážená paní,hlavním předpokladem pro pozitivní vyřízení reklamace je odeslání balení zakoupeného výrobku. Balení by mělo být odeslano na adresu :Massive Dynamic Ltd.Nowogrodzka 23 00–511 WarszawaPolskoJe nutné připojit příslušné prohlášení, které by mělo obsahovat několik informací: proč výrobek nesplnil očekávání, způsob užití výrobku, stručný popis Vašeho životního stylu a diety během kúry.Ochotně uvítáme fotografie nebo lékařské potvrzení hmotnosti těla před a po kúře, aby bylo možné ověřit předložené informace.Prohlášení by mělo obsahovat osobní a platební údaje, včetně čísla bankovního účtu pro účel navrácení peněz bankovním převodem a Váš ručný, výrazný podpis.Pokud balení je zavřené peníze vrátíme zpět automaticky. Pokud balení je otevřené, nebo prázdné posouzení reklamace bude trvat delší dobu.V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:contactcz@acti­vefoodsupplemen­ts.com nebo +420 228880736Poté jsem měla ještě dlouhý tel. rozhovor s pánem z této firmy, který se mě ptal co jím, jak prášky na mě působí...a výsledek asi takový, že pokud člověk vrátí celé, neporušené balení, dostane plnou cenu – poštovné 109 kč. Pokud je otevřené už to není tak jednoznačné, cca 50%. Dále jsem byla ujištěna, že výrobek prodávají po celé Evropě a stížnosti nemají.Takže je to na vás, jak se rozhodnete. Jo, a když jsem chtěl zavřít okno s cenou 990 Kč, tak mi vyskočila hláška, že mají pro mě slevu, počkal jsem a po aktualizaci stránky tam byla cena 790 Kč a to telefonní číslo.Tak to by mi fakt vadilo, kdybych si to objednal rovnou, tak dám o 200 Kč víc než po aktualizaci.
luckaa*

mohu se zeptat? já jsem si weight loss objednala zhruba před necelým měsícem a stále nic nepřišlo nevíte nějaký kontakt kam zavolat aby to laskavě už taky poslali?nebo nevíte do kdy to má přijít je to už přes 3 týdny a stále nic nepřišlo.děkuji za odpověď.Nikde na stránkách jsem ani nenašla kontakt ani zdali je ta jejich infolinka bezplatná napodobě...

mirka82*

Dobrý den, jak to dopadlo? taky bych to chtěla vrátit ale nechci ještě utrácet za poštové někam do polska...

jumba

Přesně tak, nejdříve jsem myslel,že je jen jeden, který si to koupil a užívá a snad i pomáhá. Ale když jsem pak četl jeho obhajobu na každou negativní odpověd, tak jsem si už taky myslel svoje. Máte asi pravdu anýz8.*placni*

anyz8*

Jj díky, já jen chci alespoň trochu zabránit tomu, aby lidé nebyli tak důvěřiví. Ostatně myslím, že většina z nás už takto naletěla. Chybama se sice člověk učí, ale proč tomu nepředejít.

sahula

Objednal jsem si to z těchto stránek. agn.medicalnewsreporter.c/... , objevily se po kliknutí na všudepřítomnou reklamu.

Dle Tvých odpovědí a obhajování tohoto "zázračného prostředku"na hubnutí usuzuji, že jseš na něm asi zainteresovaný. Když ne, tak se omlouvám. Pravdou, ale je, že na mojí ženu to absolutně NEFUNGUJE a co jsem napsal o té objednávce je pravda.

Bohužel jsem naletěl na reklamu o ovoci Acai, že je v těchto tabletách obsaženo víc, než v jiných výrobcích. Například nápoje s obsahem tohoto ovoce fungují daleko lépe. A nakonec uvádím, že každý jsme jiný a na někoho to účinkuje a na někoho NE

luckaa*

agn.medicalnewsreporter.c/... já jsem si to obědnala také z těchto stránek a stále nic nepřišlo prosím po jaké době ti to přišlo a zzhruba jak je to dlouho co sis to objednával? děkuji :)

sahula

Přišlo to cca za 10 dní, ale jak jsem psal, ani v emailu ani v balíčku nebyla potvrzená objednávka nebo faktura. Na Tvém místě bych si nic nekupoval teda jestli jsi to objednala jako dobírku. Neplať to a vrať odesílateli. Pokud jsi platila převodem, tak Ti přeji ať Ti to funguje. :)

mirka82*

taky mi to nefunguje už bych to nikdy neobjednala...teď jen to nějak vrátit*ee*

luckaa*

já bych to klidně i vyzkoušela ale mám to objednaní na dobírku skoro měsíc a prostě pořád nic nepřišlo, nikdo mi nevolal,neozval se nic...takž jsem zvědavá jestli to vůbec přijde

1jara*
hodnocení

0x

Tohle je reklama.

klarusha
hodnocení

0x

co má dělat když jsem si tento produkt obědnala ale ještě si ho nevyzvedla a už ho nechci...stačí jen když si ho nevyzvednu...skrytý čísla mi volali ale takový já neberu...

tina*
hodnocení

0x

Také jsem pod tímto názvem našla prášky na hubnutí pro psy a kočky. Jejich cena se pohybuje od 200,-. Není to tak trochu podvod. Výměna krabiček a zisk 700,- na jedné?

tina*
hodnocení

0x

Také jsem pod tímto názvem našla prášky na hubnutí pro psy a kočky. Jejich cena se pohybuje od 200,-. Není to tak trochu podvod, výměna krabiček a zisk 700,- na jedné?

mkopcova
hodnocení

0x

Ahojte ja som si tiež objednala weight loss s možnosťou schudnúť aspon 7kg.Beriem ich už 2 týždeň a ešte nič len som skvor som nabrala váhu.Pani,ktorá si overovala objednávku tak mi povedala,že 1.mesac neschudnem nič až v druhom mesiaci by pre mna nemal byt problem chudnut.Tak som zvedava.Dajte mi na to svoj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]