Nejste přihlášen/a.
Mohli by jste mi poradit, jak co nejefektivneji svicit doma? Chtel by jsem schodit zacinajici speky + nabrat svalovou hmotu. K dispozici mam znacnou vahu sveho tela
), Total Gym a chceme koupit epileptical na aerobni cast. Rovznez jsem hrdym vkastnikem svihadla a behat mam take kde. Dekuji
Zapomel jsem, ze mame jeste ten velky balon, coz by se mohlo hodit na cviceni bricha
2x
Mrkni na www.cviceni-doma.cz
JInak vyuzivej vseho. Dej si 3x tydne beh, do toho svihadlo a 3x Total gym. Dalsi veci nema cenu kupovat.
Že by u běhu nebyla vysoká tepová frekvence? To pak jdete a neběžíte.
doplněno 18.01.12 14:33:Pro majsterjoe
Spálí cukry = dojde mu, je prošitej, začne se motat a je hotovo. Na tuky pak sáhne jen když je daleko od jídla a musí se nějak doplížit ![]()
Pokud bude mít moc vysokou tepovou frekvenci, spálí cukry rychle a bude unavený. Pak tuky spálí těžko...![]()
majsterjoe má pravdu - při vysoké TF tělo spaluje cukry (na tuky nesáhne) = tuk zůstane a po cvičení tělo doplní cukr. Při nízké TF tělo spaluje tuky a na cukry sáhnout nepotřebuje. Pro hubnutí je ideální TF při které ještě zvládáte v pohodě mluvit, a musí to trvat delší dobu (aspoň hodina) - než rychlý běh půl hodiny, tak se líp hubne hodinovou procházkou. Samozřejmě záleží na úrovni kondice, někdo pomalu běží a má TF 160, pálí jen cukry a za půl hodiny je na šrot, jiný zase má při stejném tempu TF 120, spaluje jen tuk a vydrží to v klídku dvě hodiny - tomu se to hubne ![]()
0x
Je třeba využít váhy svého těla. Použít ho jako závaží. Kliky, kliky ve stoje-krok od zdi, opor o ni a naléhání na zeď , dřepy, sedy, lehy.
Kolik dřepů dělá denně Jágr? Snad 100.
Jágr už dřepy nedělá asi 20 let,na to má posilku a osobního trenéra
na shození špeků potřebujete spalovat ,kolo,běh,orbitrek,měla by být vysoká tepová frekfence,u posilování svaly naberete,ale špeky většinou zůstanou,pokud neberete spalovače tuků
k těm 100 dřepům - to dělají žáčci do 10 let,mám známého ten dělá 1 000 kliků denně,druhý den 1 000 dřepů,já když nemám čas na posilku, tak dělám 600 - 700 dřepů, a druhý den 100x hrazda a 300 kliků za hodinu.
Tak nejak jsem to delal driv, zajimaloby mne, jestli jde takto postavit cely treninkovy plan, ne jako udrzovacka, ale plnohodnotne cviceni
0x
Ahoj ja objevila super stránky s roznymi videi na cvičení plus tam jsou jídelníčky na kazdy tyden a recepty...super stránky..kdyz to budes dodrzovat, zhubnes...teda alespon na me to zafungovalo...pohyb je proste pohyb...jediná pomucka je tam ten overball...ale s tim tam je jen málo videíí..
Videa, jak cvičit Pilates, mrkněte na to: hubneme-cvicenim.cz/...
doplněno 28.03.12 15:10:Video
doplněno 28.03.12 15:14:Video: hubneme-cvicenim.cz/...
Vše videa s návody na různé cvičení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.