Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zpevnit hýždě?

Od: eleanor* odpovědí: 10 změna:
Ahoj,chtěla bych poradit,jaké cviky jsou nejlepší na zpevnění hýždí a boků.Se svou postavou jsem spokojená co se týče štíhlosti,akorát se to na mě tak nějak klepe:) jen podotknu,že je mi 22let,takže ve vývinu už nejsem*smich*. Moc Vám děkuju za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

2x
Nejhezčí zadky a nohy mají inline bruslařky ;)
al bunda*
27.05.08 11:36
*palec*
eleanor*
hodnocení

hmm možná na tom něco pravdy bude*frajer* ale že bych chtěla zrovna jezdit na bruslích*smich* to bych se spíš nejdřív zmrzačila
al bunda*
Teprve tréning dělá mistra.
martina30*

Tak tady někdo píše ,že nejhezčí zadky a nohy maj bruslařky,ale pozor pokud se jezdí hodně a intenzivně tak narůstá svalová hmota a tím se hýždě zpevní,ale také zvětší.Tak na bruslích to nepřehánět.Spinning je suprovej ,ale opět pozor důležité jak jezdíte.Pokud jezdíte na hodinách tak se mnění určité pozice,ale je to zbytečné a můžete si časem ublížit.Na zadeček a hýždě stačí kopec ,ale né moc s velkou zátěží a rovinka,ale také né moc velká zátěž.pokud jezdíte s větší zátěží jde to opět na svalstvo.Jsdou dobré hodiny podle tepové frekvence a na to jsou určené hodiny a nikdy se nebojte před hodinou nebo po hodině zeptat.Každý správný trenér vám vše vysvětlí a řekne co a jak dělat na hodině.Každej máme jinou vykonost.

crazywitch*
hodnocení

2x
ahoj, doporučuji spinning, perfektní na zpevnění zadečku, stehen a boků...vlastní zkušenost;)

martini*
hodnocení

1x

Hodně pomáhá kalanetika, je to cílené posilování hlavně břicha a hýždí. Taky stahujte hýžďové svaly kdykoli to jde.

mcester*
hodnocení

0x

Pokud nerada jako já společnost lidí při tom co se člověk potí a funí,doporučuji sestavu svičení Claudie Shifer.Stačí vám doma trochu místa,čas a hodí se areobické činky ale jde to i bez nich.Učinnost je dokonalá a to nejen na zadeček.*tanec*

hodnocení

0x

Doporucil bych jizdu na koni.

hablina*

To bych se zabila *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]