Ahoj,chtěla bych poradit,jaké cviky jsou nejlepší na zpevnění hýždí a boků.Se svou postavou jsem spokojená co se týče štíhlosti,akorát se to na mě tak nějak klepe jen podotknu,že je mi 22let,takže ve vývinu už nejsem. Moc Vám děkuju za radu.
hmm možná na tom něco pravdy bude ale že bych chtěla zrovna jezdit na bruslích to bych se spíš nejdřív zmrzačila
al bunda*
Teprve tréning dělá mistra.
martina30*
Tak tady někdo píše ,že nejhezčí zadky a nohy maj bruslařky,ale pozor pokud se jezdí hodně a intenzivně tak narůstá svalová hmota a tím se hýždě zpevní,ale také zvětší.Tak na bruslích to nepřehánět.Spinning je suprovej ,ale opět pozor důležité jak jezdíte.Pokud jezdíte na hodinách tak se mnění určité pozice,ale je to zbytečné a můžete si časem ublížit.Na zadeček a hýždě stačí kopec ,ale né moc s velkou zátěží a rovinka,ale také né moc velká zátěž.pokud jezdíte s větší zátěží jde to opět na svalstvo.Jsdou dobré hodiny podle tepové frekvence a na to jsou určené hodiny a nikdy se nebojte před hodinou nebo po hodině zeptat.Každý správný trenér vám vše vysvětlí a řekne co a jak dělat na hodině.Každej máme jinou vykonost.
Pokud nerada jako já společnost lidí při tom co se člověk potí a funí,doporučuji sestavu svičení Claudie Shifer.Stačí vám doma trochu místa,čas a hodí se areobické činky ale jde to i bez nich.Učinnost je dokonalá a to nejen na zadeček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.