Ahoj mám dotaz. Chtěl bych začít se stolním tenisem. Přemýšlël jsem o tom, že se do toho vrhnu opravdu naráz a opravdu. Co myslíte má význam abych si na začátek kupoval drahou raketu Tipu Donic Persson značkové potahy Také od Donicu..nebo do začátku začít s něčím jednodušším.Děkuji...
Jestli jsi uplny zacatecnik, tak dopurucuji zacit s uplnym"drevem". Nejlepe se na tom naucis jakou silou micek trefit apod. Samozrejme s touto palkou se neda hrat porad. Pro zacatek bych ti opravdu navrhl zakoupit 2 palky, ktere vyjdou cenove jako 1 drazsi. Alespon si vyzkousis jak palka je pro tebe lepsi co tvrdosti se tyce.
Nevim samozřejmě, jak jsi na tom s penězma, ale vezmu to ze svýho pohledu - myslim, že by bylo docela riskantní kupovat si nějakou super pálku, nemůžeš vědět, jak tě ten sport zaujme a jestli s tím nebudeš chtít za pár tejdnů seknout. Upřímně řečeno, ta pravděpodobnost asi není moc velká, jsem vesměs sportovní magor (i když mě to baví), ale ping-pong si zahraju moc ráda a není zas takovej problém se to naučit. Ale jak říkal uživatel přede mnou, bylo by prozatím lepší koupit si dvě levnější, vyzkoušet si, co ti vyhovuje, a po nějaký tý praxi si koupit něco lepšího, co ti dýl vydrží a bude se s tím dobře hrát. V nějakým pokročilejším stádiu už snad nebudeš mít záchvaty zuřivosti z toho, že ses už popátý netrefil do míčku, a tak tě snad nebude tolik svádět s pálkou třískat, čehož se u nějaký levný pálky nemusíš až tak zdráhat . Tak good luck!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.