Nejste přihlášen/a.
Muze mi nekdo pomoci?Mame s partnerkou pekny vztah,ale sex je prblem.Oba toho druheho dokazeme vzrusit,ale jak ma dojit na samotnou vec,tak se mi ho nedari dat do ni,ikdyz me sama navadi,zkousime rune polohy a bezuspesne.Co mame delat,aby sel tam kam ma a ne,aby zrovna plandal mimo telo,kdyz oba mame na to chut?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mcester*
0x
Asi by bylo dobré zvážit velikost penisu,vaši fyzickou váhu tedy otylost Vás obou a nebo špatné držení pánve některého a nebo obou partnerů,každopádně z natolik nepřesného dotazu je víc otázek než odpovědí![*ee* *ee*]()
qwertz*
0x
1. partnerka si si ho tam může zkusit zasunout rukou
2. trochu alkoholu partnerku uvolní a nebude tak sevřená
3. partnerka si může zkusit sednmout na tebe
4. pokud je partnerka na zádech, musí zprávně pokrčit nohy, aby se tam uvolnila
Většinou jsou problémy v případě prvních zkušeností, je to tak?
bublinak
to co pises v bode 1,2,3 jsme jiz spolu zkouseli,. Bod 3 se rovnez nepovedl, kdyz si na nej nasedla, bud klesl nebo sel mimo jeji vchod. Bod 4 nemohu posoudit, to musi vedet asi partnerka,ale ja jsem jeji prvni, bylo by mozne poslat mi obrazek ci popis zpravneho pokrceni jejich novou,aby se tam uvolnila.Diky
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]