Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se nám sex

Od: bublinak odpovědí: 11 změna:
Muze mi nekdo pomoci?Mame s partnerkou pekny vztah,ale sex je prblem.Oba toho druheho dokazeme vzrusit,ale jak ma dojit na samotnou vec,tak se mi ho nedari dat do ni,ikdyz me sama navadi,zkousime rune polohy a bezuspesne.Co mame delat,aby sel tam kam ma a ne,aby zrovna plandal mimo telo,kdyz oba mame na to chut?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tak to bude nejlepší aplikovat orální sex!
bublinak
hodnocení

to je teda rada nad zlato:)
jani666*
a nebolí ji to? může se stát, že se svalstvo tak stahne, že se do ní prostě nedostaneš a pokud jo, hrozně to bolí... příčina bývá psychická a partnerka by si to neuvědomala, děje se to podvědomě...
bublinak
hodnocení

no snad ne,nikdy si nestezovala.Muzes poradit,jak se ma uvolnit?

hodnocení

0x
Je-li tato otázka myšlena vážně, bude nutné ji trochu upřesnit... *nevi*
bublinak
hodnocení

ano je to mysleno vazne. Presnejsi popis?PO ztoporeni penisu se preneseme do nejake polohy k zasunuti a to se nam nepodari,misto,aby sel dovnitr tak zustane venku ikdyz partnerka si ho pokousi tam sama strcit

mcester*
hodnocení

0x
Asi by bylo dobré zvážit velikost penisu,vaši fyzickou váhu tedy otylost Vás obou a nebo špatné držení pánve některého a nebo obou partnerů,každopádně z natolik nepřesného dotazu je víc otázek než odpovědí*ee*
bublinak
hodnocení

Partneraka ma 56kg a ja skoro 90kg, muj penis pri ztoporeni dosahne kalsicke delky 15cm. Netusim jak si predstavit spatne drzeni panve obou nas?

qwertz*
hodnocení

0x

1. partnerka si si ho tam může zkusit zasunout rukou
2. trochu alkoholu partnerku uvolní a nebude tak sevřená
3. partnerka si může zkusit sednmout na tebe
4. pokud je partnerka na zádech, musí zprávně pokrčit nohy, aby se tam uvolnila

Většinou jsou problémy v případě prvních zkušeností, je to tak?

bublinak
hodnocení

to co pises v bode 1,2,3 jsme jiz spolu zkouseli,. Bod 3 se rovnez nepovedl, kdyz si na nej nasedla, bud klesl nebo sel mimo jeji vchod. Bod 4 nemohu posoudit, to musi vedet asi partnerka,ale ja jsem jeji prvni, bylo by mozne poslat mi obrazek ci popis zpravneho pokrceni jejich novou,aby se tam uvolnila.Diky

andelka*
hodnocení

0x
zkuste to z gelem:)mozna se pak povede.me to pomohlo.byvam casto sucha i kdyz sem vzrusena pak se gelicek hodi;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]