Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak léčit nepříjemný výtok?

Od: saa odpovědí: 9 změna:

zdravím,chtěla bych poprosit o radu,pár dnů mě trápí bílý moučný výtok,bez zápachu,nesvědí,ale párkrát za den cítím,jak mi větší množství této tekutiny vyteče najednou z pochvy..přirovnala bych to k menstruaci /pocit/...nepociťuji ani bolesti břicha,ani jiné další příznaky,můžete mi poradit,oč vlastně jde a jaká je možná léčba?..děkuji saa

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Pokud navštívíte gynekologa, tak on vás prohlédne a předepíše léčbu. Takové to domácí léčení je nanic. Jen si oddálíte vyléčení. Nebrala jste v poslední době třeba antibiotika? Ty tyhlety problémy dosti často způsobují...

mrnikdo
hodnocení

0x

O gynekologovi si jeste neslysela?

hop®

... podle zařazení do rubriky spíš o automechanikovi... *nevi*

jaj*
hodnocení

0x

Dobrý den, opravdu by bylo lepší zajít ke gynekologovi, jedná se pravděpodobně o mykózu, kvasinky. Pokud to zatím nesvědí a nebolí vás břicho, tak to ještě nemáte tak rozjeté. Hodně pomáhá často se sprchovat, zatím bez mýdla, pak používat třeba Lactacyd. Jinak si můžete v lékárně koupit volně Gynopevaryl mastičku a čípky nebo Globulus cum natrio tetraborico, což většinou předepisují gynekologové. Pokud se Vám to po užití čípků nezlepší, tak okamžitě vyhledat gynekologa, kam bych šla stejně hned. Pokud Vás to trápí déle jak tři, čtyři dny, hned k doktorovi, aby vám nevznikl zánět.

marenka*
hodnocení

0x

Saa, dojděte si k lékaři. Odpovědi nade mnou jsou pravdivé, jiná rada ani není. Jen, jestli Vás to popostrčí... Já jsem bezbolestně přechodila zánět dělohy. Výsledek? Ten jsem poznala, až když jsem nemohla podruhé otěhotnět. Slepené vejcovody, ale přišlo se na to tak pozdě, že už navěky. Takže? Neplodnost. Stojí to za to? *modla*

martinaa*

Marenko, jak se poznal ten zanet delohy? Ja mam vselijake problemy uz rok, gynekologa mam velmi dobreho, je jeden z nejlepsich na okrese... ale nejak to nezabira. Ultrazvuk ani pohmat nezjistil zadne vyrustky nebo naopak srusty a tak, kazde 3 tydny jsem zpet se zanetem, preleci antibiotiky, jenze... po kazdem styku zacnu posledni dobou jemne krvacet (ne hned, ale az rano), pak se to uklidni.. tak nevim:( divala jsem se i na zanet panevniho dna, nevim, co uz rict doktorovi, aby vysetril...

marenka*

No právě že se nepoznal, až když jsem nemohla zaboha otěhotnět, tak mi to řekl doktor při rentgenu na průchodnost vejcovodů. Řekl že je to slepené a musela jsem přechodit zánět dělohy. Ale vím, že jsem měla období, kdy mě bolelo divně břicho při, i po styku, slabé výtoky dá se říct pořád a pocit, jako když se má dostat menzes.

doplněno 24.02.11 17:21:

Martino a co zajít k urologovi? Vy totiž můžete mít i zánět močových cest a ten se Vám přenáší sem a tam. To není normální, jak jste pořád na antibiotikách. Jinak záněty se poznají z krve a moči. ;)

doplněno 24.02.11 18:27:

Marti, ta průchodnost se dělá rentgenem "zevnitř", je to hodně nepříjemné, ale dá se. Držím palce.

martinaa*

Testy moci jsou v poradku, tam jsem byla nedavno. Akorat me nenapada, na co se gynekologa uz zeptat. Zanety u me jako u vodaka budou castejsi, kvuli zmene na cipku jsem musela byt ockovana proti jeho rakovine. Na tu pruchodnost se zeptam, radsi se zeptam desetkrat, nez aby byl nejaky problem:(

lenta
hodnocení

0x

mně pomohlo Globulus cum natrio tetraborico, v lékárně stojí 77 kč a je bez předpisu, gyno pevaryl jsem taky používala a je drahý a vůbec mi nepomohl a taky je dobré používat mýdlo určené pro intimní hygienu. já používám lactacyd a jsem spokojená. ale nejlepší je zajít si hned ke gynekologovi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]