Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit lásky

Od: apostolka* odpovědí: 2 změna:

Už mnoho let myslím a trápím se kvůli jednomu klukovi, teď už muži. Jsem přesvědčená, že je jediný, kterého jsem schopna bezmezně milovat, ctít, respektovat a chápat a vím, že by to bylo vzájemné. Jenže on je daleko, vídáme se jednou nebo dvakrát za rok. Moje láska není opětovaná, ztratila jsem kvůli ní nejdůležitější roky života. Je mi 33 a kvůli němu jsem sama. Chtěla bych se zbavit té jednostranné lásky, ale nejde mi na něj nemyslet. Jak?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

4x

Ale to je přeci jednoduché zbavit se takové posedlosti láskou. Vaše láska není opětovaná, tudít ten muž na vás z vysoka kašle, ne? Jak tedy můžete napsat, že víte, že by ten váš vysněný vztah byl vzájemný? Jak můžete vědět, že je to jediný muž, které jste schopna milovat? To ho tak dobře znáte? To víte, jak se chová v běžném životě, když se vidíte jen tak dvakrát do roka? A kvůli takovému muži jste sama? No víte, kdyby vám bylo 18 let, prosím, řeknu si, máte na to právo, jste přeci tak mladá a nezkušená. Ale ve třiatřiceti letech horoucně planout pro neopětovanou lásku svědčí o vaší nevyzrálosti. Vzpamatujte se, za chvíli vám bude 40 let, život vám uteče a ani ty děti třebas nikdy mít nebudete, když si nesrovnáte v hlavě svůj život. Vážně chcete trávit stáří sama s myšlenkami na muže, který si spokojeně žije život bez vás?

tlapka*
hodnocení

2x

Moje teta na tom byla podobně. Řeknu vám, co pomohlo jí.

Choďte do společnosti a věnujte se svým koníčkům. Přihlaste se do nějakého kurzu, zkrátka poznávejte nové lidi (teta i změnila práci). Mezi nimi určitě bude i váš budoucí partner, který vás docení. Uvidíte, že když si s ním budete rozumět a bude vám nablízku, neodoláte a zamilujete se do něho, protože to nebude jen láska na dálku, ale třeba někdo pro plnohodnotný vztah. :)

Možná nenatrefíte na toho pravého hned napoprvé, ale určitě se to povede. Hlavně to ale stejně chce čas. Držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]