Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dávná láska to teď komplikuje

Od: kleydy odpovědí: 8 změna:

Včera se mi ozval kamarád, známe se od dětství, vždy mě tajně miloval, nikdy jsem nevyšla s žádnou jeho přítelkyní, a teď v 22 letech si našel ženskou s děckem, šíleně mi to rozčílilo, dře na dítě, rekonstruuje jí byt, zkrátka mi to vytočilo, že už nejsem ta první a udělala jsem strašnou věc..napsala, že pro mě byl vždy víc než kamarád...samozřejm ho to strašně ovlivnilo, byl úplně nadšený, rozhozený...a já mám špatný svědomí, nechci, aby počítal s tím, že se mezi námi něco stane, udělala jsem to tak vypočítavě, ale něco se vypilo a prostě mám teď černý svědomí..co s tím...? :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

:D Znáte to rčení: Je jako zahradníkův pes. Sám zelí nežere a druhému nedá. *jasne*

kjanik112*
hodnocení

2x

Přej-a bude Ti přáno.Závisti se člověk musí celý život odnaučovat. Vždy si má položit otázku: Jaká újma vzniká mě tím, že se druhému daří?

hodnocení

1x

Ted uz radeji nic.

Myslim, ze jste jiz udelala vic nez dost.

lidus*
hodnocení

1x

Je to jeho volba jestli jak říkáte dře na dítě a rekonstruuje byt a radím vám aby jste se do toho nepletla. Vy ho nechcete, tak co vám tak vadí.Raděj mu hned řekněte, že pro vás je a bude jen kamarád ale zdá se, že v tom sama nemáte moc jasno.

eulalie*
hodnocení

1x

No jo, žárlivost a nepříjícnost. Vy prostě svému kamarádovi nepřejete štěstí. Závidíte mu jeho "ženskou i s dítětem", že ona ho má a vy nee. Proč vám to tak strasně vadí, že své přítelkyni opravuje byt? Kdyby to pro vás někdo dělal, taky budete nadávat? Ne, že. Budete přeci ráda. Zřejmě byste mu měla vysvětlit, že to, co jste mu napsala, není pravda, aby on věděl, na čem je. Třebas si dělá marné naděje, že si jen tak odskočí zaskotačit s vámi, a ono nic...

xxx*
hodnocení

0x

Raději mu to říct než to bude mnohem horší.

kleydy
hodnocení

Ale já vím, že jsem to pokazila...a nevím, proč mu to nepřeju...prost asi nedokážu zkousnout fakt, že nejsem na prvním místě...mrzí mě to...jsem vypočítavá a ještě mrcha...strašná kombinace

marenka*

Kleydy, blbost může udělat kdokoliv z nás a věřím, že se každý člověk nadělal v životě pár kopanců. Jenže neodsuzuji ty, kteří zakopnou, ale ty, kteří zakopnou a za to někoho nakopnou. Mrzí Vás to? Co Vám tedy brání v tom, napsat mu pravdu?

Na druhou stranu, i když mu pravdu nenapíšete, i když to dojde tak daleko, že pravdu bude muset poznat sám, třeba po pár setkáních s Vámi, mohu upřímně říct, AŤ! Jeho mi líto nebude, ať si natluče nos. Jen té jeho ženy s dítětem ano. Jako vždy. Nejvíc to odskáčou ty, kteří v tom mají nejmenší podíl. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]