Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zachovat tvář, když se chci vykřičet

Od: nejsemja odpovědí: 2 změna:

Dobrý Den .. Jak všem blízkým a známým dát najevo že ensjem takový jaký musim být.. Abych si zachoval tvář. Nejraději bych se vykřičel a všem řekl že jsem vetšinou pravej opak v mim nitru a srdci toho jak me viděj. Newim jak začí sám sebe ocenit,věřit si, a být akový jaký jsem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

4x

No, já bych řekla, že si zachováš tvář právě tím, že budeš takový jaký jsi. Dát to jasně najevo, to nemusíš vykřičet. Zbavíš se přetvářky, která Ti vadí, ale musíš být na to připravený. Ono.. málo lidí snese pravdu, snese věci jiné, než jak si je namaloval. Pak se vzteká. Ty musíš být připraven na to, že pokud prohlásíš, že jsi zelený a ne modrý, tak si za tím budeš muset stát. Ne, že po přesvědčování ustoupíš, abys měl klid. Tím bys právě tu tvář ztratil. Nepočítej ani náhodou s tím, že Tě někdo poplácá po rameni. To přijde, ale až časem. Lidí s vlastním názorem si ostatní váží, ale ne ve chvíli, kdy musí ustoupit z toho svého. ;)

amadeus*
hodnocení

1x

Teda! Z vás ten dojem přecitlivělé třináctileté holčičky doslova čpí! Rada je opravdu jednoduchá, pokud se neumíte, nebo nechcete přetvařovat, tak to nedělejte a buďte takový, jaký jste. Co na tom, že si z vás bude okolí dělat srandu, že jste fňukna? Nakonec je to přestane bavit. Stejně bude za pár let takových lidí většina, tak se nemáte čeho obávat. To akorát já budu naštvaný, že všichni chlapi vymřeli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]