Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena vyšetření na mamografu

Od: babulka® odpovědí: 8 změna:

prosim vas kolik stoji vysetreni mamografu?pred45rokem,dekuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

durancea*
hodnocení

1x

Teda nevím, ale ta částka 600 - 800 Kč mi přijde moc. Kdysi jsem o prevenci uvažovala a nevím proč mám zafixováno 100 Kč, nebo určitě do 300 Kč. Ale nevím. Mrknout na nějaký ceník na webovkách dané nemocnice? A myslím, že kdybyste trochu ukecala gynekologa, že máte nějakou nejistotu, třeba by Vám dal doporučení taky.

doplněno 20.02.11 23:46:

Tak Chrousik má asi pravdu - je rozdíl mamograf (třeba 600 Kč) a UZ prsu (300 - 500 Kč), většinou udávají spolu a já se asi kdysi chytla té levné varianty.

Ale mrkněte na víc center, ceny rozdílné.

A při nejistotě myslím, že se peněz litovat nemá. Hodně štěstí a pevné rozhodnutí. J.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud to předepíše praktický lékař,tak zdarma.Jako chlap jsem byl na tomto vyšetření nedávno.Trapas.

JABRAKA

ladinpraha*

Může i gynekolog, neposlal tě tam náhodou on?

20.02.11 22:43

:)

kt8d5*

TOOTSIE? *smich*

doplněno 20.02.11 23:28:

to Jabraka

jabraka*

Ne to není fakt sranda.Totéž se na žlázách,co mají ženy nádorové problémy,může přihodit i mužům.

JABRAKA

hodnocení

0x

600 - 800 Kč

stafan*
hodnocení

0x

Přesné informace npř.zde : pkmistek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]