Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v prosinci jsem si zakoupil na aukru předmět v hodnotě 360 Kč (399 Kč i s poštovným). Místo toho mi ale přišli nějaké hodinky, podle faktury v ceně cca 1600 Kč. Po telefonické domluvě s prodejcem jsem poslal hodinky zpět (zabalené přesně tak, jak přišly). Po cca měsíci jsem psal prodejci email, jak to vypadá s reklamací, nacož mi odpověděl, žem mu nic nepřišlo. Poslal jsem mu na email kopii podacího lístku a faktury (před odesláním jsem si udělal kopii) a od té doby nereaguje. Je nějaká možnost, jak dostat peníze zpět? Peníze jsem mu poslal na účet přes internet pár dnů před vánocemi a balík jsem poslal zpět 18.1.2011 (dřív to nešlo).
Kontaktujte přímo aukro. Po komunikaci s nimi zašlete veškerou dokumentaci co k věci máte. Jako maily, platby atd. Stalo se mi něco podobného a aukro mi to pomohlo zcela zdarma vyřešit.
Jednou aukro pomůže, jednou ne a obě odpovědi správně. Otázka, co tvrdil prodejce o zboží, co bylo vymíněno. Vyzvat písemně (upozornit na další postup), nereaguje-li a stojí-li to za to přibrat znalce a vymáhat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.