Dobrý den přeji všem. Chci se zeptat na dost důležitou věc. Má přítelkyně se nechala očkovat proti rakovině děložního čípku a chci se zeptat jestli se spolu můžeme vyspat nebo máme ještě počkat? Když jde ještě na jednu injekci... Díkes za odpověd! zatim...
myslim ze nemuzete nebo by jste nemeli vzlast pokud jeste nema vsechny injekce. pritelkyne to ma taky a spali jsme spolu
pry to vsak znacne snizuje pravbepodobnost ze ji to bude fungovat prot. uplne spravne by si to mela udelat za mlada dokud je panna. A dneska s tou rakovinou delozniho cipku to pry neni vubec zadna legrace ale docela vazna vec.
Dobrý den, přítelkyni zbývá poslední injekce ( půjde na ni za měsíc ) - rakovina děložního čípku a mě by zajímalo jestli už spolu můžeme spát nebo musíme počkat. Děkuji
ahoj, jsem taky očkovaná, už od první dávky je přítelkyně chráněná, tak s chutí do toho ... ) jinak očkování je (podle dvou gynekologů, se kterými jsem o tom mluvila a jedné praktické lékařky) velmi užitečná věc, která mimo ochranu před rakovinou děložního čípku snižuje i rizika v těhotenství... věřila bych spíš těm doktorům, než nějaké Meduňce...
Podle mě je akorát dobře,že se tva přítelkyně nechala očkovat nikdy přece nevíte... a co se týče sexu...myslím,že spolu můžete spát!naprosto bez problémů!
Očkování děložního čípku má smysl hlavně pro dívky, které jsou panny a to proto, že virus, který muži přenášejí, v sobě taková dívka nemá a očkování u ní tedy bude 100% účinné. V případě, že v sobě dívka virus má, což je dost možné, pokud žije aktivním sexuálním životem, je takové očkování absolutně k ničemu. 100% je chráněná až po poslední dávce očkování. Doufám, že je to dost srozumitelné a jasné.
ta vakcina je ucinna i kdyz ta holka uz neni panna. doporucuje se, aby i kluci se nechali naockovat touto vakcinou, protoze ty viry (herpes viry) mohou zpusobit take rakovinu prostaty u muzu.
Ahojky! A nevíte někdo jestli nehrozí nějaké negativní účinky? je mi 26..A stále nevím.. určitě je to super věc pro panny, ale v tomto věku nevim... snad silgard ano.. dokorka mi jej doporučila. Mam ale strach třeba aby to nějak neohrozilo dítě až jednou bud mít... nevim,.asi blbost co?
Očkování je ve třech dávkách a stojí dohromady asi 10 000 korun, část vrací pojišťovna. S tím věkem je to tak, že u Silgardu jsem viděla zprávu, že by tohle očkování mělo být určeno i pro starší ženy než je ta jejich udávaná hranice 26 let. Tak bych si zašla na gyndu.
mám za sebou dvě távky silgardu (očkování proti rakovině). Můžu teď provozovat petting? Vím, že bych měla vynechalt pohlavní styk, dokud nebude doočkováno, ale tohle by jsme snad mohli, ne?
Však se v životě ještě ..., až tě to bude mrzet. S tím pettingem je to tak, že viry se přenášejí dotykem, takže kromě líbání bych řekla že skoro vším. Ale já si myslím, že po dvou dávkách už by jsi měla být natolik proočkovaná, že by to snad šlo. Ale pro jistotu se zajdi přeptat lékařky, určitě to není hloupý dotaz. Docela chápu, že si chceš léto užít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.