Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, potřebovala bych nějaké potvrzení od očního lékaře, že na plaveckém kurzu, kterého se máme celá třída povinně zúčastnit, nemůžu plavat a to z důvodu, že dost špatně vidím, nosím dioptrické brýle(na dálku) a mám dost dioptrií(-5,7 a 4,5), a tudíž bych i při plavání viděla špatně, pod vodou jakbysmet ještě hůř, i lidi na bazéně nepoznám.
Takže bych to chtěla vyřešit omluvenkou a musím mít nějaké potvrzení od lékaře. Jenže nevím, jak bych k nějakému takovému potvrzení mohla dojít, jestli nějaké takové potvrzení může být, jak bych jim to na očním oddělení měla říct? Prosím o pomoc, jak mám zajistit to potvrzení..! Na plavecký zdokonalovací kurz jdeme už za týden a půl. Fakt bez brýlí strašně málo vidím a je nesmysl plavat třeba s dioptric. brýlemi pod brýlemi potápěčskými a bez brýlí je to úplně nesmysl, fakt nic z nepřečtu ani nepoznám už jen z menší vzdálenosti.
Pls pomozte, děkuji..!
0x
Nevím,jestli to očař něco podbného napíše,bude uvažovat jak já,jelikož při plavání nic vidět nemusíš.Napsal by ti omluvenu jedině tehdy,pokud by ti na oči vadila chlorovaná voda..
0x
Moja kamoska nosi 9-jatky dioptrie a v pohode plava. Tiez mala najprv strach,ale potom ,ked zistila aky je to super pocit ,uz strach nema a z vody sa tesi,,,, Neboj sa ,aj ked sa hned nenaucis plavat, budes mat skvele zazitky. Je to super zabava. Nepotrebujes ziadne potvrzeni od lekara! Naucit sa plavat je fajn, zide sa ti to v zivote. Urcite nebudes lutovat.
Já osobně mám hodně dioptrií a plavat bez brýlí mi potíže nedělá,jde o zvyk...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.