Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní pasta na citlivé zuby

Od: tanja® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jaké máte zkušenosti s pastami na citlivé zuby? Nesnesu hrubší pastu, to mám pocit broušení zubů. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Používala jsem Elmex sensitive a teď Senzodyne. Nikdy mi pocit ostrých zubů nedělaly, jsou jemňoučké. Jestli ale pomáhají na citlivost (horké/studené) zubů, to je diskutabilní. Mě teda ne.

lidus*
hodnocení

3x

Používáme Lacalut aktiv ale moje zubařka říká: nezáleží na pastě ale na kartáčku a technice čištění. Kartáček máme curaprox(k dostání v lékarně 75kč).

pu®
hodnocení

2x

Přítel má na citlivé zuby zelený Elmex - "nedře", ale mám pocit, že tak dobře neodstraňuje plak, když na ty zuby pouhým okem kouknu. Střídá to tedy s Colgate a je to lepší. I moje zubařka říká, že hlavní je ale kartáček a technika, jak už poznamenala Liduš. Curaprox je vynikající záležitost, doporučuji ale koupit 2+1 zdarma v Rossmann, tuším stojí kolem 150,- (takže za jeden cca 50), zatím jsem výhodnější nabídku nikde nenašla.

patronka*
hodnocení

0x

Moje zubařka mi doporučila MERIDOL, především podporuje regeneraci podrážděných dásní, takže hrubá být nemůže. Patronka

hodnocení

0x

Měla jsem stejný pocit a vystřídala jsem spoustu kartáčků a past. Před třemi léty mi Ježíšek přinesl elektrický kartáček Braun Vitality s dobíječkou. *ua*Miluji pastu 3dent a s el. kartáčkem je to dokonalost sama. Báječné!

doplněno 21.02.11 11:11:

Elektrický kartáček má i tu výhodu, že se s nim člověk dostane za roh, za zuby. A také je maličká spotřeba pasty. Asi tak velikost hrášku opravdu stačí. *jasne* Když si ho dcera koupila také, tak se mě zeptala: "Proč jsi mi neřekla, že je úžasný." "Řekla." " Ale že až tak, to jsi neřekla":D

hodnocení

0x

Já z vlastní zkušenosti mohu doporučit zubní kartáčky Curaprox (jak už bylo zmíněno, vyplatí se koupit 2+1 v Rossmanu za Kč 144,00) a zubní pastu Senzodyme Rapid, tato je nyní též u Rossman nebo v DM drogerii za 69,90.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]