Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s pastami na citlivé zuby? Nesnesu hrubší pastu, to mám pocit broušení zubů. Děkuji.
Přítel má na citlivé zuby zelený Elmex - "nedře", ale mám pocit, že tak dobře neodstraňuje plak, když na ty zuby pouhým okem kouknu. Střídá to tedy s Colgate a je to lepší. I moje zubařka říká, že hlavní je ale kartáček a technika, jak už poznamenala Liduš. Curaprox je vynikající záležitost, doporučuji ale koupit 2+1 zdarma v Rossmann, tuším stojí kolem 150,- (takže za jeden cca 50), zatím jsem výhodnější nabídku nikde nenašla.
Měla jsem stejný pocit a vystřídala jsem spoustu kartáčků a past. Před třemi léty mi Ježíšek přinesl elektrický kartáček Braun Vitality s dobíječkou. Miluji pastu 3dent a s el. kartáčkem je to dokonalost sama. Báječné!
Elektrický kartáček má i tu výhodu, že se s nim člověk dostane za roh, za zuby. A také je maličká spotřeba pasty. Asi tak velikost hrášku opravdu stačí. Když si ho dcera koupila také, tak se mě zeptala: "Proč jsi mi neřekla, že je úžasný." "Řekla." " Ale že až tak, to jsi neřekla":D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.