Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partneři podle znamení

Od: svatapavlicova* odpovědí: 9 změna:

Ahoj všichni,

chtěla bych znát Váš názor na to, že určitá sluneční znamení se k sobě typově hodí a je větší předpoklad, že si budou v životě více rozumět. Máte s tím někdo osobní zkušenost?Zajímáte se o to?

O nás v rodině je to zajímavé: já - kozoroh, bratr-panna, matka-býk,otec-kozoroh - všichni jsme zemská znamení a je pravda, že na důležité věci máme podobný názor. Můj partner je Vodnář. Nějaké knížky, zabývající se astrologií, jsem přečetla. Zatím mi daly informaci, že vztah vodnáře s kozorohem znamená negativní spojení, jsme spolu 5 let, ale je pravda, že v mnoha podstatných názorech se rozcházíme.

Co si o tom myslíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Vesmíru, hvězdám, mlhovinám, galaxiím... je nejspíš úplně jedno, jaké jsou mezilidské vztahy. Moje soukromá teorie (k jejímuž autorství se tímto hlásím) říká, že osobnost ovlivňuje pravděpodobně již prenatální vývoj a na její vlastnosti povahové by mohlo mít vliv stravování matky v těhotenství. Uvědomme si, že v každém ročním období bude převládat poněkud jiný typ jídelníčku, takže u ženy, která rodila v březnu pravděpodobně bude převládat jiná strava, než u ženy, která rodila v září - tedy různé složení vitamínů, minerálních látek, různé typy a množství bílkovin a stopových prvků atd. Ale to je jen teorie a nemyslím, že by se tím někdo hlouběji zabýval. Ovšem myslím, že to různorodost povah vysvětluje poněkud lépe, než vztah mezi Venuší, Měsícem a Jupiterem a jejich aktuální pozicí v mléčné dráze. Tím se Vám naprosto nechci vysmívat, to bych si nedovolil. Hezký den.

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
nechci strasit, moji rodice jsou take vodnar kozoroh a ted se rozchazeji, coz ale samozrejme nic neznamena, urcite to neni hlavni hledisko ale neco na tom asi bude, protoze se rika, ze si kozorozi rozumej s kozorohama a moji nejblizsi pratele sou kozorozi... ale jak jsem rikal, nelamal bych si s tim hlavu urcite to neni prvotni kriterium...

hanik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky, no myslím, že to může mít nějaký vliv, ale ne zásadní. Vždycky záleží jen na těch dvou, na jejich komunikaci, vztahu, vzájemné úctě atd.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Rád si o znameních a jejich horoskopech počtu, ale nedávám tomu zásadní význam. Buď pro pobavení nebo si přečtu co už dávno o sobě a ostatních lidech vlastně vím. Někdy se mi zdá, že je vše dosti podobné a každý si z toho vybere co chce. Buď to dobré nebo to špatné.

Zkuste třeba: www.vestirna.com//...

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky musíš se podívat v jakém jsi znamení v čínském a tvůj přítel, myslím si že bude lépe kdyš se mi ozveš na meil,solerovs@seznam.cz potřebují více udajů,budu rada kdyš se ozveš, potřebují tvé i přítela narození, den rok, zatím ahojky.:)

nenynka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahojky, my jsme s manželem oba Berani a ještě narozeni ve stejný den a měsíc . Jsme oba tvrdohlavý a plno toho co se o Beranech píše se nám docela podobá. Zatím je vše téměř Ok,ale až nebude svedeme to na znamení :) .Pá Nenynka

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj najdi si Horoskopy.cz a tam si najdeš co budeš potřebovat.Co píšou o znameních a jek se k sobě hodí je pravda a vychází to tak na 90%.Hezký den.

kron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
My jsme s mojí partnerkou oba ohnivá znamení (lev a střelec) a podle zásad"astrologie"bychom se měli v našem vztahu rozcupovat a sežrat, ale opak je pravdou. Za 11 let jsme se ještě nepohádali. Věřit zábavním horoskopům a dokonce si podle nich vybírat partnera je hloupost. Astrologie je daleko složitější než pouze sluneční znamení a pracuje mimo jiné i s karmickou zátěží. Přeji hezký den

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Doporučoval bych úplně zapomenout na nesmyslné horoskopy. Už dopředu budou formovat Tvoje myšlení a názory a čím víc se jim budeš podávat, tím víc s Tebou budou manipulovat různí šejdíři. Věř sobě a né nějakým blábolům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]