Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat,jak v rozvodovém řízení prokázat manželce,že mi byla ještě v době manželství opakovaně nevěrná.Mám podezření.Nemám však žádný důkaz a ani nevím,jaké důkazy by byly u soudu vhodné a prokazatelné.
Děkuji za odpověď.
a k čemu vám to bude dobré? není lepší se rozvést v klidu a "neprat " špinavé prádlo?
nejlepší důkaz bude dotyčného požádat o výpověď před soudem... máte podezření a soudu chcete předkládat důkazy?
Pane nevím jak ted, ale vždy k tomu, abyste něco u soudu jasně prokázal musel jste mít svědka, nebo svůj důkaz. Třeba zapomenuté trenky, svědka, který vše viděl, lži které dotyčná uvádí že byla v práci a byla na hotelu, soukromé očko, které vše vyfotí, jít po tom na koho máte podezření, aby se přiznal, máte podezření, že dítě splodila s někým jiným, testy atd...našla jsem u bývalěho šminky cizí ženské v autě , SMS, pozdní odchody z práce, odmítání sexu. Je toho dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.