Nejste přihlášen/a.
Prosím o tip, nebo kontakt na dobrou hudbu na svatbu v Karlovarském kraji. Je to zhruba pro 30 lidí na svatbě, aby byli levní a lidoví, žádná světelná šou být nemusí...Něco jsme zkoušeli vygooglit...ale nic nás nezaujalo, nebo to bylo drahé a daleko, lepší je osobní zkušenost. Děkuji.
Pohledejte na netu, ceny kapel jsou shodné u nás Jihomoravský kraj je to 1000kč na hodinu a nezáleží kolik je hudebníků, volte kapelu co nejblíže aby se neprodražila doprava. Dceři na svatbu jsem našla super kapelu-hrála od lidovek po modernu a na netu měli kluci ukázky toho co hrají, hledala jsem místní abych neplatila dopravu. Manžel na 50tinách měl kapelu kantry opět co nejblíže k místu konání. Dá se najít a na svatbu stačí kapela na 5-6h.produkce.
Myslím,že by stačila jedna hifivěž a pár CD s vybranou muzikou a kamarád,který si zahraje na dýdžeje.Reprobedny a jede se.Stejně za chvíli nikdo poslouchat nebude.
JABRAKA
Jabraka to je sice levné ale není to ono. Aspoň naši hosté byli stále na parketu a byla zábava.
Je to různé a vždy záleží na složení společnosti. Pokud jsou všichni hodinu po obědě na mol, tak je opravdu dostačující hudba z CD. Je-li však společnost lidí, která se prostě bavit nechce a je tam spíše ze společenské nutnosti, tak potom je nedokáže k zábavě přinutit ani Jarda Štercl s Maxim Turbulenc dohromady.
No 300 km, to my bydlíme taky tak - na Vysočině. Tady bych hudbu sehnala raz dva, ale dcera žije tam s přítelem, takže svatba bude v Karlovarském kraji. Proto jsem chtěla kontakt na někoho z okolí. Je to až na léto, ale ono to chce objednat už dřív...I tak děkuji za odpovědi, ty CD nechcem, přece jen živá hudba je jiná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.