Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
už jsem tu někde četla, že když se mi nedaří dosáhnout orgasmu a je mi teprve osmnáct, žádný problém to ještě znamenat nemusí. Před současným přítelem jsem se milovala se dvěma kluky. Ani s jedním jsem orgasmus neměla. Jde spíš o to, že se tomu moje pocity ani neblíží. To mě trápí, někdy mám pocit, že je mi milování spíš nepříjemné nebo otravné, nudné. Připadám si jako kus ledu, strašně mě to mrzí taky kvůli partnerovi, ale nemůžu si pomoct. Teď mi ale moc záleží na tom, aby nám to klapalo a to, že při milování má orgasmus jen on, dělá potíže. Přítel je moc hodný, moc se snaží, trápí se snad ještě víc než já. Zkoušeli jsme to různě. Orgasmu dosáhnu jen když si k tomu pomůžu sama, ve sprše _ proudem vody. Když to prstama zkouším sama, za chvíli je to víc nepříjemné nebo se to úplně vytratí. Někdy mi vadí i jeho doteky, zničeho nic se od něj začnu odtahovat, je to nepříjemné a chci být sama... Nebo když se dotýká mých bradavek, necítím skoro nic... Někdy se mi na milování líbí jen to vzrušení před tím... A přítelův orgasmus, protože je to znak toho, že aspoň jemu se to líbí...
Je to tak, jak píše Jani i Ilenca. I v odborné literatuře se píše, že žena se stává"ženou"až po roce intenzivního pohlavního života. Jsou jen výjimky, které okamžítě pocítí orgasmus. Velká většina žen nedosahuje orgasmu vůbec, ale není ji milování nepříjemné. Spousta žen se naučila orgasmus předstírat, aby byl manžel spokojen a dlouho to netrvalo) V praxi to opravdu tak je, ale málokterá žena to přizná. Jsi mladá, určitě to prostě samo přijde, pokud to bude po roce stejné, zajdi se někam odborně poradit. Hlavně se tím netrap, snaž se uvolnit, a třeba si sama najít místečka, kde ti laskání bude příjemné. Je dobře znát své tělo...co ti dělá dobře a co ne. Ale věř, že nejsi jediná, a jsi mladá...Všechno chce svůj čas.
Nějak špatně jsem si tvůj příspěvek přečetla. Ale ty přece vůbec nejsi anorgastická. Ve sprše toho dosáhneš, to je přece vynikající. Určitě to je jen otázka času a poznání svého těla. A taky jsem ti chtěla napsat - nevím, jestli tě tím potěším, nebo ne - ale čím větší intelekt, tím tahle otázka složitější. Nejlepší jsou na tom takové ty samice - žádné zábrany, žádné filozofování - orgasmus okamžitě. Štastné to ženy...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.