Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v čmss

Od: marwei* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

chtěl bych se zeptat jestli někdo pracuje a jak funguje zaměstnání u této firmy musí se tam pracovat na živnostenský list nebo mužu být jako zaměstnanec? Případně kolik se pohybuje plat takového poradce?

děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U téhle společnosti jste měl začít tak před 10-ti až 15-ti lety,dokud spoření bylo ještě zajímavé.

Pracujete na žkivnostenský list a dostanete podle toho,kolik smluv uzavřete.

Být Vámi,začnu si hledat něco jiného,co Vás uživí.

marwei*
hodnocení

to je to tak hrozne? nase poradkyne to nabidla moji žene jako prividelek na materske... budem si brat pujčku na bydleni od lišky a prijde mi že ma klientu porad dost...

Vaše paní poradkyně je velmi zaneprázdněná,určitě po schůzce s Vámi musela na schůzku další,neboť zájem o stavební spoření je velký a ona nestíhá,tak nějak Vám to bylo zřejmě prezentováno.

Já nemám nic proti této práci,bohužel i manželka musí ve svém zaměstnání toto spoření nabízet,takže já vím svoje.

Zkusit můžete,přeju hodně štěstí,ale opravdu bych šel radši pracovat jinam.Alespoň já.

cyril*
hodnocení

0x

Zaměstnání u této firmy má naprosto stejná pravidla jako kdekoliv jinde. Pokud je zájem obou stran - jak Vás tak spořitelny, tak po splnění požadovaných kritérií je sepsána pracovní smlouva k nabízené pracovní pozici a to se zkušební dobou a většinou na dobu určitou.

Pokud by se jednalo o pozici obchodního zástupce, pak je nutné býti OSVČ s příslušným živnostenským oprávněním, která je nejprve podrobena speciálnímu testu na posouzení vhodnosti k této pozici. Na základě výsledků tohoto testu se rozhodne o tom, zda bude či nebude uzavřena smlouva o obchodním zastoupení. Podmínkou na tuto pozici OZ je minimálně středoškolské vzdělání zakončené maturitou.

Platové podmínky u zaměstnanců se řídí mzdovými předpisy. Odměny obchodních zástupců závisí jen na jejich schopnostech a řídí se provizním řádem a rozmezí je od 0 ,-, horní limit není stanoven.

xxx*

Musím vás opravit. Pracoval jsem na pozici OZ u České Pojišťovny a u ING. V tu dobu jsem měl však pouze výuční list. Pokud myslíte, že to platí konkrétně u ČMSS a ne obecně u OZ, potom se omlouvám za tento příspěvek.

cyril*

Vzhledem k tomu, že dotaz je vztažen na ČMSS, tak popisuji obecně platné podmínky v této firmě a ne třeba pro OZ v olomoucké syrečkárně. ;)

xxx*

Dobrá ale ČP i ING měla také v podmínkách středoškolské vzdělání s maturitou. A ve výsledku jim to bylo jedno :). Ale nebudem tu rozebírat něco co k tématu nepatří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]