Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chtěl bych se zeptat jestli někdo pracuje a jak funguje zaměstnání u této firmy musí se tam pracovat na živnostenský list nebo mužu být jako zaměstnanec? Případně kolik se pohybuje plat takového poradce?
děkuji za odpovědi
U téhle společnosti jste měl začít tak před 10-ti až 15-ti lety,dokud spoření bylo ještě zajímavé.
Pracujete na žkivnostenský list a dostanete podle toho,kolik smluv uzavřete.
Být Vámi,začnu si hledat něco jiného,co Vás uživí.
to je to tak hrozne? nase poradkyne to nabidla moji žene jako prividelek na materske... budem si brat pujčku na bydleni od lišky a prijde mi že ma klientu porad dost...
Vaše paní poradkyně je velmi zaneprázdněná,určitě po schůzce s Vámi musela na schůzku další,neboť zájem o stavební spoření je velký a ona nestíhá,tak nějak Vám to bylo zřejmě prezentováno.
Já nemám nic proti této práci,bohužel i manželka musí ve svém zaměstnání toto spoření nabízet,takže já vím svoje.
Zkusit můžete,přeju hodně štěstí,ale opravdu bych šel radši pracovat jinam.Alespoň já.
Zaměstnání u této firmy má naprosto stejná pravidla jako kdekoliv jinde. Pokud je zájem obou stran - jak Vás tak spořitelny, tak po splnění požadovaných kritérií je sepsána pracovní smlouva k nabízené pracovní pozici a to se zkušební dobou a většinou na dobu určitou.
Pokud by se jednalo o pozici obchodního zástupce, pak je nutné býti OSVČ s příslušným živnostenským oprávněním, která je nejprve podrobena speciálnímu testu na posouzení vhodnosti k této pozici. Na základě výsledků tohoto testu se rozhodne o tom, zda bude či nebude uzavřena smlouva o obchodním zastoupení. Podmínkou na tuto pozici OZ je minimálně středoškolské vzdělání zakončené maturitou.
Platové podmínky u zaměstnanců se řídí mzdovými předpisy. Odměny obchodních zástupců závisí jen na jejich schopnostech a řídí se provizním řádem a rozmezí je od 0 ,-, horní limit není stanoven.
Musím vás opravit. Pracoval jsem na pozici OZ u České Pojišťovny a u ING. V tu dobu jsem měl však pouze výuční list. Pokud myslíte, že to platí konkrétně u ČMSS a ne obecně u OZ, potom se omlouvám za tento příspěvek.
Vzhledem k tomu, že dotaz je vztažen na ČMSS, tak popisuji obecně platné podmínky v této firmě a ne třeba pro OZ v olomoucké syrečkárně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.