Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemohu nikde najít kolik bych zaplatil za 10kg balík z Kanárských ostrovů.Na rychlosti nezáleží.Díky
A třeba Toptrans? Mám z dřívějška dobré zkušenosti.Zavolal jsem,řekl odkud,váhu,jak moc spěchám a do půl hodinky mi paní volala cenu za přepravu.
Zkusím díky
doplněno 17.02.11 19:43:, teď se na to dívám, ale zahraničí vidím pouze SR.Spíš potřebuji zjistit, kolik dám na poště v Tenerife za 10kg balík do ČR.
Tady si to můžete přesně spočítat:
correos.es/...
Akorát tam pak naskočí španělsky, že součet rozměrů (délka, šířka, výška) nesmí přesáhnout dohromady 200 cm - asi jejich omezení při přepravě, tak na to pozor. Zkuste a kdybyste potřeboval poradit, tak ještě napište.
(Orientačně jsem zadala váhu 10 kg, rozměry 100x50x50 cm, ekonomický balík do ČR a vylezlo 151 EUR).
Na té stránce je právě i zadání, odkud to chcete poslat - jestli z kontinentu, nebo z ostrovů. Tak možná proto mi vyšla ta cena vyšší, jestli jste měl třeba ceník obecně ze Španělska. Já bych tipla, že tam přirážka bude - holt z ostrova je všechno náročnější, no Tak ať si pochutnáte
Moc díky, nakonec jsem to taky s překladačem vygooglil dopočítal jsem se kolem 90, ale i tak to bude drahý rum.Počítám, že na Kanárech nebudou mít extra přirážky.
No zkouším to nějak zjistit, ono jde o to na kolik potom ten rum přijde a na kolik ten rum stojí za to.Já to jenom zjišťuji pro známého.Jinak díky všem za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.