Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí balík ze zahraničí

Od: skrob® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nemohu nikde najít kolik bych zaplatil za 10kg balík z Kanárských ostrovů.Na rychlosti nezáleží.Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A třeba Toptrans? Mám z dřívějška dobré zkušenosti.Zavolal jsem,řekl odkud,váhu,jak moc spěchám a do půl hodinky mi paní volala cenu za přepravu.

hodnocení

Zkusím díky

doplněno 17.02.11 19:43:

, teď se na to dívám, ale zahraničí vidím pouze SR.Spíš potřebuji zjistit, kolik dám na poště v Tenerife za 10kg balík do ČR.

pu®

Tady si to můžete přesně spočítat:
correos.es/...

Akorát tam pak naskočí španělsky, že součet rozměrů (délka, šířka, výška) nesmí přesáhnout dohromady 200 cm - asi jejich omezení při přepravě, tak na to pozor. Zkuste a kdybyste potřeboval poradit, tak ještě napište.
(Orientačně jsem zadala váhu 10 kg, rozměry 100x50x50 cm, ekonomický balík do ČR a vylezlo 151 EUR).

doplněno 17.02.11 22:15:

Na té stránce je právě i zadání, odkud to chcete poslat - jestli z kontinentu, nebo z ostrovů. Tak možná proto mi vyšla ta cena vyšší, jestli jste měl třeba ceník obecně ze Španělska. Já bych tipla, že tam přirážka bude - holt z ostrova je všechno náročnější, no *nevi* Tak ať si pochutnáte *pivo*

hodnocení

Moc díky, nakonec jsem to taky s překladačem vygooglil dopočítal jsem se kolem 90, ale i tak to bude drahý rum.Počítám, že na Kanárech nebudou mít extra přirážky.

petr123*

Rum? Chceš si nechat nejlevnějším poštovným poslat flašky? Tak tomu se říká odvaha... *frajer*

hodnocení

No zkouším to nějak zjistit, ono jde o to na kolik potom ten rum přijde a na kolik ten rum stojí za to.Já to jenom zjišťuji pro známého.Jinak díky všem za odpovědi.

petr123*

Ať stojí u nás kolik chce, tak je to pořád levnější než zaplatit za deset flašek a drahé poštovné a pak dostat mokré střepy. Navíc dost pochybuji že ti to nějaký tamní prodejce bude vůbec ochotný takhle poslat.

xxx*

Nebo si můžete udělat hezkou dovolenou a balík vzít na zpáteční cestě jako zavazadlo.

erikch*

...jenom by se malinko "nevešel" do předpokládaných 90Éček poštovného...*frajer*

xxx*

To záleží na úhlu pohledu. Poštovné by měl přeci zdarma? :D

erikch*

...a to se vyplatí...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]