Nejste přihlášen/a.
Měl bych dotaz, vyhlídl jsem si ve škole jednu dívenku která se mi strašně líbí, dlouho jsem přemýšlel jak se ji zeptat zdali by měla zájem.. nakonec mě napadla možnost při nějaké příležitosti ji pozdravit a pak se ji na rovinu zeptat zdali bych u ní měl šanci, že se mi líbí... je nám oboum 15 let, já ještě nikdy holku neměl, jenže co pak jestli třebas odpoví ano...? a dále bych chtěl vědět jestli bych moh uspět s takovýmto oslovením, případně můžete narhnout lepší
Já bych se takhle tedy nezeptala, ani by se mi nelíbilo, kdyby se mě někdo takhle zeptal. Raděj bych ji někam pozvala, třeba na procházku nebo do kina. Holky jsou chytré a dojde jim to. Bude vědět co tím myslíš, a nemusíš se takhle trapně ptát. A když se lépe poznáte, vše vypline ze situace. Dobrá cesta je i přes smsky, pokud máš její číslo. Zajímej se o to, co má ráda, co jí baví a nebuď tak hrrr
přesně můj problém ...když sem to četl tak sem si chvilkama říkal jesti už sem tady náhodou nepsal? :D ..nechcete se někdo trošku rozepsat stěma radama?
Hm, tak nadhoď situaci. Těžký radit takhle obecně. Těžký vůbec takhle radit, ale můžem se o to pokusit. Napiš jakej jsi, jak se na to cítíš jak ne, jaká je ta holka...apod
čauves má rada zní takto Pokud se chceš tu dívku poznat a chceš zjistit, zda u ní máš šanci. Někam jí v prve řadě pozvy, nejlepší kdyby si zjistil co má ráda. A poté vybíral, určitě bych nešel do Mcdonadlu a podobných zařízení, větsšinou to dívky berou jaké přátelské setkání, ale pokud na ní chceš udělat dojem pozvy jí třebas na procházku, na čaj či do divadla. Mohla by ocenit, že tě zajímá umělecká část. Možná má ráda sporty, tak jí pozvy třeba na hokej, nebo na plovárnu. A hlavně si nech zatím pro sebe, že se ti líbí, protože tím by si jí mohl odradit dříve než by Tě poznala a řekni jí to, až se budete častěji scházet
hodně štěstí ...
Díky za rady, rozhodl jsem se tedy, že bych ji pozval na nějakou tu procházku, jenže už celý týden jsem chtěl využít jakoukoliv příležitost se ji na tohle zeptat, ale bohužel je stále v obklopení svých kámošek, vyučování nám končí každý den rozdílně ... takže teď bych potřeboval akorát radu, při jaké příležitosti se ji na to zeptat...zájem projevuje zcela zřetelně, takže toho bych se nebál...
Určitě dobrý nápada ta procházka Pokud si myslíš, že by ses ztrapnil, kdyby ses zeptal, před kámoškama. Zkusil bych jednu z těchto možností pokud na ní máš kontakt mobil, FB a podobně zeptat se jí přes, ale vhodnější by bylo, kdyby si věděl kde bydlí a zašel se zeptat přímo jí osobně třebas večer, až budeš mít jistotu, že je doma a pozvat jí na další den. Ale myslím, že před kámoškama by ses neztrapnil a pokud by se smály, tak je to od nich hloupé, ale ta kterou chceš pozvat by o možná ocenila, ale jak píši nejlepší možností bude zkusit to přímo u jejích dvěří hodně štěstí není zač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.